חבל? תגיד ואתם

manic_subsidal

New member
אבל השאלה האמיתית פה לדעתי

זה שאם אתה בתור בן אדם תצייר ונגיד אני לא יודע איך אתה מצייר אבל נגיד תצייר ברמה ממש טובה אתה יודע.. אנשים שננראים מצתיאותיים מאוד עם תשומת לב גבוהה לפרטים ציור מדויק של הארוע עם האונס והילדות שמסודרות בצלב קרס וכל מה שאמרת נגיד ותצייר את זה... לא באמת תעשה את זה פיזית... ונגיד זה ציור דיי גדול כדי לשים לב ממש לכל הפרטים הקטנים תלך לשם כל יום במשך כל היום מבוקר עד הלילה בקושי תאכל ורק תצייר את הבנות החתוכות שאנסו אותם ואז תציג את התמונה המופלאה שתצא לך בגלריה אנשים ייתיחסו לזה ממש כאילו הלכת ועשית את זה וישאפזו אותך וירדפו אותך אני חושב שיש כאן 2 גבוולת שבעצם התערבבו בשיחה גבול של מה מציירים... כאילו מה מוגזם לצייר )אצל חלק מהאנשים ) ו במה מותר ואסור להשתמש... כמו הדוגמא של הרוצח שנתת... או לצייר את הארוע או ממש ללכת ולעשות אותו יש אנשים שיתייחסו לזה ממש אותו דבר אבל לדעתי 2 גבוולת כאילו זה 2 דברים אחרים לגמרי ואני אצפה בציור כזה המון זמן וממש אתפעל ממנו.. אבל אני לא חושב שאני אקנה ממך אותו ואתלה אותו בבית שלי

moti80

New member
זה אותו הדבר

אין כאן 2 גבולות. מדובר כאן מה להציג ואיך להציג - מה הוא תוצאה של איך. מה זה משנה אם רחו ילדות ואתה מחשיב את זה כאומנות, או רצחו ילדות וציירת את זה? עצם זה שציירת לא עושה את זה יותר "אומנותי". שמש מוטי

manic_subsidal

New member
לא הבנת

אתה יכול לרצוח ולאנוס אותם ולסדר אותם או שתצייר את זה לא שרצח אותם ואז תצייר אותם ברור שלא... (זה אפילו דיי חולה אחר כך לשבת כל יום ולציייר אותם.. נשמע כמו סרט דווקא) לא משנה אני מתכוון שהרבה אנשים ייחסו לצייר את המעשה הזה ולממש לעשות אותו את אותה משמעות ויש 2 גבולות אחד איך וממה אתה מכין והשני זה מה שאתה מכין כי אתה יכול לצייר וזה תלוי מה אתה מצייר נגיד תמונה כמו מה שתארתי אבל אם תצייר ילד קטן וחמוד... ותשתשמש בדם..כדי לעשות אתזה יש לזה חשיבות שונה לגמרי

Julia L

New member
אבל

האמן שעשה את זה לא רצח או אנס אף אחד. הוא השתמש בחלקים מהגוף שלו, שזה אמנם די מטורף, אבל עדיין הוא לא פגע באף אחד אחר.

URNFS

New member
מממ....מקרה שקרה לי..

שפעם התחיל לרדת לי דם מהאצבע (נשרטתי או משהו) ובמקום לנגב את הדם וכל זה,התחלתי לצייר איתו על נייר...יצא דיי יפה.עד היום אני שומר את הציור (זה היה פרצוף מנגה,אבל בכל זאת...)

URNFS

New member
הייתי עושה זאת,תאמין לי...

אבל,זה פשוט נראה כמו צבע אדום רגיל כשזה סרוק,ככה שלא תהיה לזה השפעה כלכך גדולה.

למעלה