חבל ששתיתי את הקפה

חבל ששתיתי את הקפה

עכשיו לא ארדם איזה שעתיים אחת הסיבות להיות נשוי שיש מי שמונעת ממך לעשות טעויות. בא לך קפה בלילה, היא תצווח עליך בקול כמו של אמא של ג'ורג' קסטנזה "מה פתאום קפה?? אחר כך לא תישן כל הלילה" . בא לך לגדל כלב היא מוכנה מקסימום אקווריום בא לך לאכול במיטה היא מסבירה לך שזה עושה פרורים בא לך לקנות אופנוע היא אומרת שזה מסוכן אתה אומר לה שכבר היה עדיף להשאר לגור עם אמא שלך כי לפחות עם האמא אתה לא ישן באותו חדר, היא נעלבת ואתה זוכה לא לישון גם איתה באותו חדר, על הספה בסלון, קם בבוקר כמו סימן שאלה ולומד בדרך הקשה. לא משווים את האשה לאמא, זה מעליב אותן ~מיומנו של נשוי לא מיומן~

rarg

New member
אגב אולי הבעיה היא

שאתם תמיד מחפשים שיגידו לכם מה לעשות כדי שתוכלו להאשים מישהו אחר בטעויות שלכם... עכשיו נגיד אתה מתבאס מהעובדה שפשוט אין את מי להאשים...

פנומן 72

New member
אתה נשוי ??

והאישה לא אמרה לך שלבחור כינוי "שמים כחולים" זה הממממ... קצת נשנש כזה ? ... הייתי בטוח שאתה בן 17. בחיי... נשוי ? מי חשב על זה בכלל ...

ועוד דבר

אל תכעס (או כן תכעס, פשוט אומר את זה מתוך נימוס) אבל, אתה שכל כך רגיש לניקים שעושים לך קונטציות ואסוציאציות והשד יודע מה... בוחר "פנומן" ? מילא לא הית רגיש כל כך לניקים, לא היתי מעיר לך, אבל אתה לא מודע לבעיתיות של הניק שלך? :) הניק שלך זה בדיוק כמו נגיד, "מספר אחד בתפוז" "תותח על" "עילוי" "אני ואני ורק אני והנה אני מנשק לעצמי את המרפק כה שאני אוהב אותי מואאאה אני מת עלי וחבל שלא יצרו עד כמה כמוני" הבנת אמיגו? מה הבנת? לא הבנת! לילה טוב איש יקר

פנומן 72

New member
צודק.

חשבתי שזה יגיע. כמו שאני אומר תמיד - פנומן זה משהו יוצא דופן - לא כמו כולם או יותר מכולם - אבל זה לאו דווקא בהקשר חיובי, אתה יודע ... גם על הצונאמי שהחריב את פוקושימה אמרו שזה צונאמי פנומנלי - וזה לא משהו טוב. בקיצור - יש כאלה שייראו בי מישהו מדהים לטובה, אבל אם תשאל הרבה בתפוז הם דווקא יגידו לך את ההפך הגמור

תמרה 448

New member
נכון, זוגיות זה דבר מנרמל

זה לעיתים אמנם יתרון, אבל ללא ספק גם אחד החסרונות שלה

למעלה