חבל שזה לא הרג אותי....

יעלי!

New member
חבל שזה לא הרג אותי....

למה, למה אני לא יכולה פשוט לגמור עם זה עם כל החרא של החיים האלה?!!? למה למה למה..... כלכך רע לי כלכך! תגל המחשבה עלייך גרמה לי להפסיק את לא נתת לי למות! את גרמת לי לוותר על עוד 10! את מלאך שלי... אני מבקשת ממך תתני לי ללכת תשחררי אותי בבקשה! לא רוצה להישאר פה... תודה, המון אהבה, הרבה הצלחה מחר יקירתי... יעלי. (השמנה באופן זמני...) נשבעתי שאני אהיה רזה גם אם אצטרך להגיע לקבר! סליחה על הדיכי... אני לא אמורה להגיד את כל זה.. אני כלכך נוראית איומה אנוכית סילחו לי, יעלי.....

A-naT

New member
ליעלי הבאמת יקרה

אני מצטערת שאני נדחפת, אני מבינה שההודעה הזאת לא נכתבה בישבילי, אבל אני חייבת רק לומר לך שאני כל כך מבינה אותך, ואני גאה בך שהחזקת מעמד. ואני שמחה שיש לך על מי לחשוב כדי להחזיק מעמד. עם המון המון הבנה ותמיכה ואהבה ובאמת מצטערת שנדחפתי, אני מקווה ששתיכן תבינו עינת

יעלי!

New member
חמודה את לא נדחפת!!!!!

תודה על היחס מתוקתי.... תרגישי טוב.. אני....אני סתם לא חשובה.. אוהבת מאוד, יעלי השמנה (יא-חרוז..חחח..)

לא!!!! יעלי

הי, אנחנו צריכים אותך כאן, איתנו, שלמה ובריאה בגוף ובנפש.. וניתן לך את כל התמיכה שאת צריכה. תחזיקי מעמד!!!!!

מאיה ה

New member
יעלי, תחזיקי מעמד

יעלי, אל תוותרי כל כך מהר. תמשיכי להיאבק, כולנו מאחורייך, מוכנים לספוג את כל ההדף, ולהמשיך לעודד ולחזק כמה שרק אפשר אחרי הלילה מגיע יום, אל תשכחי איתך, מאיה

תרנגולת

New member
יעלי יקרה..

יעלי.. את לא יכולה- כי זאת מתנה.. החרא הזה- יכול להפוך לדבר כ``כ מקסים.. רק תאמיני בזה- בבקשה, תאמיני לי. מה יתן לך להיות רזה וקבורה? באמת? את לא תראי את זה, את לא תרגישי את זה.. את תרגישי שמנה כל הדרך למטה, וגם למטה. את צריכה ללכת לבקש טיפול- זה אומנם צעד כ``כ קשה, אני יודעת. אבל הוא שווה את זה.. את אף פעם לא תהיי שלמה עם זה, וככל שתעשי אותו יותר מהר- כך יטב לך. את לא נוראית- אני חושבת שכדאי שתנסי להסתכל על עצמך בצורה שונה.. תחשבי על הדברים הטובים שבך- ויש כאלה. הנה לך אחד: את מתוקה.. תגל לא אשמה בבעיות שלך, היא ניסתה לעזור לך.. תזכרי שגם היא עצמה מתמודדת עם המחלה. היא לא יכולה לחיות ע``פ אחרים.. היא צריכה לדאוג לעצמה קודם כל (כולל לשינה טובה:). גם את צריכה לדאוג לעצמך.. אני חושבת שיהיה טוב לך טיפול, תחשבי על זה ברצינות. זה יכול לעשות לך רק טוב בחיים.. שלך, באמת באמת אוהבת, תרנגולת.

למעלה