חבל שוב החמצה

yossi60

New member
חבל שוב החמצה

ושוב יש הרגשה של משחק מכור מראש כאשר בעל הסיפור ה"מרגש" שמזכיר אותו פעמיים בכל פרק יזכה - וחבל עמנואל היה צריך לזכות כנראה שאסור לצפות ליותר מידי בתוכניות הללן הכל נקבע מראש

yossi60

New member
לא יודע

לא ראיתי את העונה השניה ועכשיו אני בספק אם אני יראה את העונה השלישית

Haad Yao

New member
חאלאס כבר עם הסיפור המצוץ מהאצבע הזה

רפי אדר הטריד עובדת הפקה ולא מתמודדת. ההפקה לא ניסתה להשתיק אף אחד ופירסמה את הסיפור, + טיפלה במטריד באופן מיידי, כך שלא היה לה צורך לשחד איש. היו בנבחרת שני אנשים שבישלו - לדעתי הצנועה - טוב מאינה, אבל הם נשרו לפני הגמר (אביבה ואיציק). היא הייתה הטובה מבין אלה שנשארו.

shaypinto83

New member
הבנתי את הקטע

חברים הבנתי איך נכנסים לנבחרת אפילו אם אתם יודעים לבשל רק חביתה.. תביאו סיפור מרגש על איזה התמכרות לסמים או משהו אחר,או שאתם בעלי נטיות שמנסים לקבל את האישור של המשפחה ואתם ישר בפנים. זה בדיוק כמו העונה הראשונה,ואני יזכיר את מה שקרה לכל אלו שלא . יודעים. הבחירה הייתה אמורה להיות של השופטים,אבל שהם הגיעו לאייל,ההפקה אמרה לו באוזנייה לומר את השם אינה.. איך תמיד אנו בהתחלה מתלהבים ובסוף מתאכזבים על פעם מחדש

izmeral1

New member
../images/Emo106.gifמגיע לאבי../images/Emo106.gifבזכות ולזכות ולא בחד..

לאינה לא היה מגיע הכול. למה מי שעושה בעעעעעעעע על אפייה של מתוקים ומזה גם לא מבין. אלה בעזרה. היא גם הצליחה. לעשות את המנה של אפייה במתוקים. איף זה ששף או אוהב אוכל לא יכול לגעת במתוקים הזוי. אבל באוכל הדברים האחרים היתה בסדר ועל זה מגיע לה הפרס. בכול זאת .והיא הרבה יותר טובה מאותו מתחרה שלה הכבאי. . שהיה מעט תודעות בביול. לא רק על בישול לחברים זה הכול. אינה ידעה לתת מהרבה דברים מהחיים. ושוב בגלל שהיא לא נתנה שום דבר אמיתי במתוקים. זה בעיה? אבל כאן ראו כולם גם את אבירם המתוק אשר נתן הרבה קישוט וכמובן הגשה של המנה. ובכלל הוא בסדר . מבין כן . אבל אבי נתן את הפייט למנה שהיא גם חגיגית שכדי לאמץ אותה לחג אוטוטו. שיבוא עליינו לטובה -אמן. והיא מנת הטחול. בכלל אוכל מרוקאי מדבר עשיר מאוד. אז טוחל במעטפת סינטה.חבל על הזן. מי שרוצה מתכון ממני בברכה . עם הטחול . עם הסינטה צי'נטה משאירה לכם מתכון ענק של אבי. וכמובן דומה לי חצי מרוקאי וחצי אג'ראי. יש נאחל לו מזל טוב ולכם כאן לצוות המתוק חברי הפורום הבשלנים כאן. שנה טובה ומאושרת ממני. ועונה הבאה ושל הקטנטים אני כאן בע"ה גם שף אני. שבוע טוב לכולם

איך הוא צריך לזכות?

לא יודע בקשר לאיכות המנות (כי לא טעמתי) אבל אני יודע שזה לא נורא שהוא לא זכה כי גם ככה יש לו הרבה. לא שאני נגדו.....

yossi60

New member
נו ו.....

אז מה אם יש לו הרבה? מה הקשר? גם אבי ואליהב לא נראים כאילו שחסר להם משהו

מה, אתה רציני?

הבנאדם עובד כטיס, הוא גר בשוהם והוא נראה טוב (לגילו). לא מספיק שהוא די מסודר (ואני מניח שגם הילדים שלו), הוא מצליח גם בהזדמנות הזו שניתנה לו. אליהב צעיר (לא שזו סיבה לא לזכות אבל הוא נראה מוכשר מאוד וכאילו הולך לו לא רע) ועם העבר של אבי יש לו מספיק צרות.

droriko

New member
לא כל המרוקאים הם מסכנים

יש גם כאלה שהם ראשי משפחות פשע

אבל זו לא המציאות....

זו תוכנית ריאלטי והסיפור של אבי יותר מרגש מהחיים זהב של עמנואל (עם כל הכבוד אליו).

droriko

New member
עזוב אותך אחי

זה הרי ברור שיש התערבות באסמסים , אליאב היה צריך לזכות , יותר אני לא מסמס !!

למעלה