חבל שאינכם אומנים

סיגרון-1

New member
חבל שאינכם אומנים

90 אחוז מהדור הממשיך של ניצולי שואה עדיין קונים מוצרים מגרמניה ובהרבה מאוד כסף האים הם קונים אומנות? או קונים הרגל? או שזה הכי טוב שיש וכל השאר זבל מדוע קיבוץ הגלריות המערביות נימצא בגורדון זהו הגנה על המרחב? פחד מביטחון אישי הרי האומנות קובעת את חיינו לאו דווקה ההיסטוריה אים עדיין לא הבנתם אז???????

אני מאמינה שזה עניין של מנטליות

ועניין של אופנה, ילד לומד להתנהג אל החיים לפי הסתכלות על אמא ואבא, כך שאני מאמינה שהם קונים הרגל, אני מאמינה שכולנו קונים הרגל בדרך זו או אחרת. בקשר לגלריות מערביות אני מאמינה שזה עניין של טרנד ואופנה כמו שיינקין, כמו פלורנטין, כמו הרצליה פיתוח, מישהו פותח עסק מצליח, מתחרים שלו רוצים להנות מההצלחה גם, פותחים לידו וצ´יק צ´ק זה נהיה קטע, כמו עם בתי הקפה בארץ כמו בכל העולם...אפשר גם לשאול למה מרכז האומנויות במקום גדול כמו ארצות הברית הוא דוקא בניו יורק?... בקשר לשאר ההודעה שלך: אני מאמינה שההיסטוריה מכתיבה את מהלך החיים שמכתיבים את מהלך האומנות. אשמח לשמוע מה זה בדיוק שכל כך מטריד אותך בקשר למיקום הגלריות בגורדון. אפרת

נגה...

New member
כבר מזמן

האומנות לא מכתיבה דרך מסויימת בוודאי לא כמו שהשפיעה במהלך תחילת המאה הקודמת בתקופת תחילת המהפכה התעשייתית הביקורת החברתית של אומני צרפת בעיקר..ואם ניכנס לזה כרגע הדיון יהיה ארוך ומייגע לפורמט הנוכחי. מה שנותר היום, ומסכימה איתך, הם הטרנדים למיניהם בכל תחומי החיים בכלל ובאומנות בפרט. ואם לא אמרתי זאת עד עכשו בהצלחה עם הפורום
צ´או נגה.

היי וברוכה הבאה! ../images/Emo20.gif

תודה לך על האיחולים, ודוקא נשמח אם תפתחי את הדיון. יום נעים אפרת

pomelit

New member
אולי לא אמנות אבל מה עם תרבות?

האם טלוויזיה וקולנוע למשל, כמדיה המובילים של המאה שלנו, לא מעצבים דעת קהל ומניעים לפעולה? מה עם האינטרנט?

burger king

New member
במבט מרחוק ../images/Emo12.gif

רק רציתי לומר שכאמן המתגורר כרגע בחו"ל אני חושב שישראל נמצאת בחזית העשיה האמנותית הנעשית כיום בעולם אין לנו במה להתבייש

שלום וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

כיף שבאת, מתגורר בחו"ל הא? כמה נחמד שיש אינטרנט...
נשמח לראות ולקרוא אותך שוב!

למעלה