חבל שאין חנות

ElvisAlive

New member
חבל שאין חנות

חבל שאין חנות אלביס בארץ, חוץ מהמסעדה שאין בה הרבה דברים לקנות אין שום חנות או מקום שיש בוא הרבה דברים של אלביס. בדיוק עכשיו ראיתי עוד חנות של אלביס בהולנד ויש שם מלא דברים: http://www.epgold.com/elvisinternationalshop.htm מישהו אולי יודע איפה אני יכול להשיג תקליטים של אלביס? אם בכלל.

הנה לך כמה שמות של חנויות

שמוכרות תקליטים של אלביס, כולן בת"א (אולי יש מי שמכיר במקומות אחרים). לפרטים מדוייקים אפשר לפנות אליי במסר: בטאואר רקורדס מוכרים סט תקליטים בסביבות 600 ש"ח. נדמה לי שיש שם 6 תקליטים. חור בשחור, מוכרים תקליטים מיד שנייה וגם גליונות ישנים של להיטון ודומים. לא חסר גם אלבומים של אלביס. סקאלה רקורדס - לאחרונה קניתי מהחנות את שני תקליטי אלביס האחרונים שהיו לו אבל הוא קונה מאספנים ואפשר להזמין אצלו תקליטים, קלטות ודיסקים. אוף דה רקורד - הההמממווווןןןן חומר של אלביס בחנות. אלה החנויות שאני מכירה.

אני ממתינה לתשובה של גרייסלנד

סיפרתי להם שבארץ יש קושי להשיג כל מיני פריטים שקשורים לאלביס, החלק בסרטים ומוזיקה ועד לפריטי אספנות שונים. ביקשתי לדעת אם יש אפשרות לפתוח סניף של החנות הוירטואלית כדי שאנשים בארץ יוכלו לגשת לחנות ולקנות מה שהם רוצים. אני יעדכן את הפורום ברגע שתהיה לי תשובה.

למעלה