חבל......פשוט חבל......

לילשוש

New member
חבל......פשוט חבל......../images/Emo4.gif

לא חבל? אחרי כל הדברים שאנשים עברו בשואה? ועוד לצחוק על זה?! בסדר, הראל סקעת מזייף, בסדר תינוקות דרוסים זה מצחיק, אבל לצחוק על רבין? אין לכם טיפת כבוד? אתם נהנים מזה? מהסדיסטיות החולנית הזו? אני חושבת שכדאי שתפסיקו לצחוק על דברים כאלו... יש מספיק דברים לצחוק עליהם, וזה פשוט לא לעניין
חבל שזה מה שהולך פה......פשוט חבל.......

TeamMidgets

New member
שיואו

את מה זה ריגשת אותי, שיכנעת אותי קומפליטלי מעכשיו אני מחרים את הפורום הזה ומנסה להיות אמא תרזה הבאה

D i 4 2 l o

New member
כן רציני, רואים שהיא השקיעה

הבחורה רצינית, תנו לה כפיים !

צודקת במאה אחוז...

וזה לא מצחיק בכלל. זה עצוב! ובכלל, הפורום הזה מיועד לחולי נפש ולאנשים שקוראים להם נחום.

minalota

New member
אם את לא יכולה לנצח אותם

תצטרפי אליהם ואנחנו יודעים שאת מכירה כמה בדיחות כאלה.. נו תספרי לא נגלה לאף אחד!

לילשוש

New member
אז ככה......

דבר ראשון, אני לא אמרתי שהומור שחור זה דבר רע, פשוט אתם לוקחים אותו לרמה כל כך נמוכה שהיא לא אמורה להגיע לשם, ודבר שני, למה התכוונתם שהתאמצתי? כתבתי מה שאני חושבת, ואני לא חושבת שכדאי להחרים את הפורום הזה, אני פשוט חושבת שאתם מגזימים-נקודה. ולא, בינתיים אני לא מכירה בדיחות שחורות, ייבוא יום, ייבוא יום...

demoloc

New member
אם לא צוחקים בוכים

וכמה כבר אפשר לבכות? זה דבר אחד לצחוק ודבר שני להיות רציניים , לכל דבר יש זמן ומקום , הומור שחור זה פורקן מהאבל והיכולת לצחוק על עצמנו

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ה-הסבר

לא, נו מטומטמים....

זה שעשה שביתת רעב בהודו נרצח אח"כ במלון המלך דוד בירושלים... אתם לא קוראים עיתונים?!

יקירתי

לכל אחד סגנון ההומור שלו, בסך הכל אני לא מאמינה (אני מקווה מאוד) שיש כאן אנשים שמתכוונים לבדיחות האלו מעבר למה שהן. דבר נוסף, יש אנשים שהדרך הטובה ביותר עבורם להתמודד עם כאב היא פשוט לצחוק על מה שכואב, אז כל אחד וסיבותיו הוא. בראש הפורום מופיעה הודעה כי יש תכנים אשר עלולים לפגוע ואם זה גורם לך רגישות יתר בנושאים מסויימים, אני ממליצה לך אישית לא להכנס לכאן.

למעלה