חבל על מי שחי... דון!

fenriz

New member
וריאציה מעניינת

לי יש גרסא של התקליטון הזה בלי פוש אאוט סנטר, מאיפה השגת אחת כזאת עם אמצע שאפשר לדחוף אותו להכניס לג'וקבוקס? בסריקה שלי אפשר לראות את השם השני בקרדיט יחד עם קראוס - R. Murphy שהוא זמר בריטי שהצטרף לפרק זמן קצר לחלונות, אחרי שאריק התייאש וחזר לארץ והוא משתתף בהקלטה של הגרסאות האנגליות. ד"א הצד השני הוא בובה זהבה באנגלית, בשם Anybody need a lover. הגרסאות האלו מעולם לא הופיעו בדיסק, והן ממש לא מוכרות יחסית לגרסאות בצרפתית של החלונות.

LEATHER REBEL

New member
נכון

אין אריק. התקליטון הזה לא שייך לי כי אם לאספן ערן דינר, שמהבלוג שלו העתקתי את התמונה. בבלוג שלו, "זה מסתובב", הוא מעלה קטעים נשכחים מההסטוריה של הפופ הישראלי להורדה בפורמט MP3 לזמן מוגבל.

LEATHER REBEL

New member
חמישה חומשי תורה

מיני-שערוריה! איזה שיר מהאלבום הזה עונה -לכל ההגדרות- הבאות? 1. היה דומה מאד לשיר אחר, של אמן אחר 2. שני התקליטונים יצאו -באותו זמן- ממש 3. עד כמה שזה עשוי להשמע מוזר, שני התקליטונים יצאו באותה חברה... 4. הן בואי והן האמן האחר טענו, מן הסתם, כי לא שמעו את השיר של האחר... 5. שום צד -לא הגיש- תביעה כנגד האחר.

fenriz

New member
ג'ין ג'יני

עם ריפ דומה לבלוק באסטר של להקת The Sweet.

LEATHER REBEL

New member
סבאבי באבי

השמועה, אגב, גורסת ששני האמנים היו מושפעים מאווווווווד מהריף בשיר I'm a Man של בו דידלי כפי שבוצע דווקא ע"י ה YARDBIRDS.

למעלה