חבל על מי שחי... דון!

LEATHER REBEL

New member
שאלה מס' 1

איזה שיר מהאלבום המצויין הזה מתבסס על התנ"ך והברית החדשה? או ככה לפחות אומר מרטין טרנר מהלהקה.

LEATHER REBEL

New member
שאלה מס. 2 וחצי

ואיזה שיר של ה STRANGLARS הוא לעג ציני לנבואותיו של נוסטרדמוס?

LEATHER REBEL

New member
לא

כלומר, השיר הזה לא לועג בציניות. יש להם עוד שיר, בו הם -כן- לועגים בציניות לנוסטרדמוס.

LEATHER REBEL

New member
לא

למעשה, לו הייתי פרה, הייתי ודאי אומר "מהההההההההההההה פתאום?"

LEATHER REBEL

New member
שאלה מס' 33 ושליש

אילו שירים מהאלבום הזה (בגרסתו האנגלית, בעלת אותה עטיפה) של פיטר גבריאל נמצאים גם באוסף הלהיטים שלו?

Barmelai

New member
אלבום הסולו של גבריאל האהוב עלי

ביותר. בעצם היחיד שאני אוהב כאלבום שלם. בעצם כל קרייירת הסולו שלו הייתה מיותרת בעיניי לולא האלבום הזה. חוץ משיר-שניים פה ושם.

giba70

New member
דווקא את האלבום שבא אחריו + אהבתי

Security עם Shock the Monkey, והתחלת החיפושים בכיוון האפריקני. US הוא גם אלבום גדול לדעתי.

Barmelai

New member
Security - אליו התכוונתי ../images/Emo13.gif

ועם שלושת מכירי האלבום הסליחה. US בעיני הוא זרע הפורענות. כל מה שנהיה רע אצל גבריאל כבר קיים שם. אם להיות פיר איתו הוא הוציא עוד אלבום מצוין אחד - פסקול הסרט PASSION ומייד אחריו חזר לבינוניות האפורה שמאפיינת אותו עד היום.

giba70

New member
לדעתי האפרוריות היחידה שלו...

היא בשיער... עושה רושם שתיזמור של כלי נשיפה ומקצבים שמתרחקים קצת מרוק לא עושים לך את זה.

Barmelai

New member
הלחנה בינונית וחסרת השראה

לא עושה לי את זה. דווקא תיזמור כלי נשיפה ומקצבים שונים כן עושים לי - אבל לא יכולים לכסות על נבצרות השראתית. זאת לא קביעת עובדה, רק הבעת דעה פרטית, אוקיי?

LEATHER REBEL

New member
גם עלי

אני טיפה צעיר ממך... שיר הסולו הראשון שלו ששמעתי היה ההוא עם הקליפ הכי מדובר בשנת 86, אבל ברגע ששמעתי את האלבום השלישי, אזני נזקפו כמו אלה של כלב המוכן על משמרתו. אכן, האלבום השלישי הוא הטוב ביותר... אבל האוסף SHAKIN' THE TREE מומלץ למי שיש לו את האלבום השלישי אבל לא רוצה להשקיע באחרים. לגבי האוסף הכפול החדש... ח-ב-ר-ל-ך, אין לכם דאגות אחרות? זהו, כי לי יש, ואפילו שבאמזון מחירו זול יותר מזה של האוסף הקודם, אני לא אטרח לגביו.

LEATHER REBEL

New member
קושיה מס' 4

מי השתתף בהקלטת הגרסה האנגלית ל "יחזקאל" של החלונות הגבוהים? זהירות: מוקש!

למעלה