חבל על הזמן

חבל על הזמן

http://sports.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=316&id=741407 יובה צריכה להביא חתיכת רכש כדי להחליף את החלל שנוצר. נגיד שאתם מרסלו ליפי, את מי אתם מביאים במקום? קסאנו? ג'יאלרדנו? ואני אומר, לא משנה את מי הייתי מביא, הייתי מחתים גם את ויירי. הוא עדיין לא סוס מת ולטעמי יש לו עוד שנה לתת. גם בתור חיזוק מהספסל.

Angeldust1

New member
ג'ילארדינו../images/Emo88.gif

ג'ילארדינו חלוץ ענק שהולך להיות מוזכר באותה רשימה של רוברטו באג'יו. קסאנו ממש לא. סתם אוברייטד שמתלהב מעצמו ועושה בעיות. ויירי לא סוס מת אבל הוא צריך להתאפס על עצמו באיזה קבוצת דרג ב' כמו סמפדוריה, אודינזה, ולנסיה וסביליה. הקבוצות האלה הכי יתאימו לו.

כנראה ג'ילרדיניו

אבל אם אפשר, עם עוד קצת מעמץ, להביא את רוביניו זה יהיה הרבה יותר טוב.

ben060

New member
נניח ואני מרצלו לליפי אני

1. מתפטר 2. בונה איפרית כדורגל 3. מסתלק מאיטליה ועובר לספרד 4................

OFIR 10

New member
../images/Emo45.gif

וגם אין ספק שקאפלו יעדיף את קסאנו..יש לו איתו עבר מצוין והוא המאמן היחידי שיכול להוציא ממנו את המקסימום

The Bz

New member
ג'ילארדיניו

נצל''ש! מה אתם אומרים על המצב של מכבי חיפה? אם זה היה קורא לכם במנג'ר איזה שחקנים הייתם מביאים כמחליפים?

Angeldust1

New member
במקום עידן טל פרדי גוארין

במקום באדיר לא יודע הייתי מחפש מישהו ובמקום ברדה לא הייתי מביא אף אחד. בשביל מה להביא שחקן שיתפוס את המשבצת של ברדה על הספסל?

OFIR 10

New member
אלברמן, גוארין, קלדיירה

יש גם מלא קולומביאנים זרים טובים..בכמויות.. וגם רביד גזל דיי טוב במנג'ר ככה שלא צריך לשבור את הראש בקשר למחליפים..

Angeldust1

New member
גם דקל קינן

אצלי במשחק עם לידס הוא שווה 6 מיליון ליש"ט והוא שחקן הרכב בבטיס שמסיימת כל עונה במקומות 2-5 וגם מצליח שם יפה מאוד. גם רציתי להביא אותו ללידס אבל בסוף העדפתי את הכישרון האנגלי הצעיר calum davenport בגלל שהוא יותר זול ולא צריך להסתבך עם רישיון עבודה

OFIR 10

New member
ולא לשכוח גם את שלומי חנוכה

שבמנג'ר הוא פשוט תותח על

לא היה מגיע מצב ששחקנים משתחררים

אבל אם זה כמו במכבי חיפה אז העזיבה של רוסו באדיר וברדה לא ממש משמעותית כי רוסו כבר לא שיחק שנה,ברדה אף פעם לא היה שחקן מפתח,ובאדיר רק הולך ומדרדר.

DeathlessOne

New member
ויירי הוא כבר מזמן סוס מת...

גם מהספסל....מזל שהוא הולך למילאן....אלוהים יודע למה הם רוצים אותו בכלל... אני אישית הייתי מעדיםה את קאסנו...אבל ג'ילארדינו גם יכול להיות מענה טוב... צריך לזכור שהשחקנים שהזכרתי הם טכניים יותר, בעלי יכולת כידרור...לטרזגה אין את זה, הוא חלוץ רחבה...השאלה אם יובה רוצה להחליפו במישהו כמותו, למרות שלדעתי זלאטן יכול למלא את המקום הזה מצויין וגם לתת אופציה כעוד שחקן טכני טוב. כי אחרי הכל זלטאן שילוב של שני הסוגים. גם את רוביניו הייתי רוצה להביא. את אואן אני ממש לא מחבבת... טוב, גמרתי... לא יודעת מה יעשו ביובה, אבל נקווה שזה יהיה משהו טוב, כי זאת הקבוצה האהובה עלי... אדיוס...

Angeldust1

New member
ויירי לא סוס מת

מה קרה לא נותנים לו לשחק קצת אז הוא ישר סוס מת?... הוא הולך להפתיע השנה את כל המספידים. ----------------------------------- ג'ילארדינו יהיה מושלם ליובה. הוא וזלאטן חלוצים שהם גם טכניים וגם חלוצי רחבה סקוררים. בדר"כ לקבוצה יש אחד מכל סוג ואם יש לקבוצה 2 כאלה היא מסודרת... עזבו אתכם רוביניוים ואואנים רק ג'ילארדינו החלוץ המושלם בשביל יובנטוס

DeathlessOne

New member
אוקיי...

שיפתיע אותי...אני רוצה לראות... נתראה בסוף העונה...

למעלה