חבל מאוד!!

חבל מאוד!!

ציפתי היום בערוץ הכנסת על דיון בועדה על מצעד הגאווה וגם ראיתי עוד כמה דיונים כאלו בזמן האחרון והיו שם נציגים של חברי כנסת ולא של חברי כנסת רבים מאוד של חרדים ושל מרצ וכו.. צר לי מאוד לא ראיתי נציג אחד רשמי של מפלגה כמו שינוי...(המפלגה שלי).

ללא נושא

שינוי לצערינו היא מפלגה שכרגע שייכת לעבר לכן לא לענין שיבואו נציגים מטעמה נקוה שבזכות ``נוער שינוי`` היא תשתקם ותהפוך למפלגה חיה ובועטת עד להגיעה לכס השילטון

ללא נושא

בעבר היתה בכנסת וזה שאתה נמצא במפלגה זה לא עושה את זה למפלגה צריך שהיא תקבל 50.000 קולות ואז תיקרא מפלגה בכנסת נקוה שבבחירות הבאות היא תקבל מצידי 40 מנדטים הכל תלוי בפעילות הנוער.

ללא נושא

עבר הכוונה עבר בכנסת בענין 40 מנדטים אני לא חושב שזה כל כך הזוי אם היו אומרים לך לפני 5 שנים ששינוי תקבל 17 מנדטים היית אומר חלומות והיא קיבלה אותו דבר עם הגמלאים במדינה הזאת הכל יכול להיות וכמו שמישהו אמר במדינה הזאת גם מה שלא יכול להיות יכול להיות..

בבחירות הבאות ושלאחיררהן

אין סיכוי ל40 מנדטים בבחירות הקרובות נתפלל שנעבור את חוז החסימה. לא הייתי אומר חלומות כי אז היינו כבר עם בסיס של 6 מנדיטם והיו דברים מעולם ועליה של 11 מנדטים בבת אחת זה לא מי ודע מה בהתחשב בהאדה הגדולה שהייתה לנו בציבור ובמיאוס האדיר כנגד הדתיים, השחיתות וכו.. אז היו זמנים שונים.. קודם נקבל 2 מנדיטם אחר כך נגיע ל7 מנדטים משם 17 אחר כך ל25 ומ25 השמיים הם הגבול.

גם אני

למעלה