חבל"ז על מפגש

VinceCarter

New member
חבל"ז על מפגש ../images/Emo10.gif

אם אנשים בקושי נכנסים לפורום הזה, אז למה שנארגן את מפגש הזה? זה פשוט לא ריאלי שיבואו רק 5 אנשים למפגש..הפורום ניראה מת על ממש. פשוט קודם צריך לארגן מהשהו שימשוך כמה שיותר ירושלמים(וגם מהסביבה ירושלמית) לפורום. כמו תחרות, סיפורים(אלו סתם דוגמאות). מהשהו רציני שבאמת ימשוך את אנשים. אני כבר יומיים רצוף נכנס לפורום הזה, מת, חבל הזמן. אם להסתכל בפורומים האחרים אפשר כבר להגיד שהפורום שלנו כאילו לא זז, לא פעיל, מת כמו זומבי שלא זז בכלל. יאללה, להתעורר בבקשה!!!!!!!!!!!!!

VinceCarter

New member
רשמתי את הודעתי הראשונה

לפני 5 שעות ועדין אין אנשים או תגובות בכלל.. אם זה ימשיך ככה, ניראה שתפוז פשוט יסגרו את פורום...

rshamir

New member
../images/Emo26.gif

אני לא בטוח שמוצ"ש זה זמן טוב לערוך ניסויים כמו זה שעשעת, מכיוון שבאופו טבעי, אנשים רבים לא נמצאים בבית במוצ"ש. בכלל, בסוף השבוע רמת הפעילות יורדת בצורה משמעותית וזה גם די הגיוני - בסופי שבוע אנשים יוצאים, מבלים, מטיילים ולכן נמצאים הרבה פחות זמן מול מחשב. לגבי מפגש הפורום - אני לא יכול להכריח אנשים להגיע. כאשר הדיבורים היו עדיין תיאורטיים, כולם רצו מפגש אבל כאעשר נכנסים לשלב המעשי פתאום רובם נעלמים או מוצאים תירוצים לא להגיע. אני מנסה להשקיע ולארגן, אבל אני באמת לא בטוח אם זה שווה את ההשקעה בשביל שני אנשים. אם אני באמת אראה שביום-יומיים הקרובים ההיענות לא תגדל, המפגש יבוטל ואני אנסה כיוונים אחרים, אבל זה לא יכול להיות תלוי רק בי.

../images/Emo41.gif אכזבה ../images/Emo41.gif

אני מאוד מאוכזבת מהפורום
הפורום נהיה משעמם בטירוף! שום דבר פה לא זז ומוציא את
החשק להכנס לכאן! אמרתי את זה בעבר אבל אין ממש שינויים בנושא... האנשים פה ישנים אם אנשים לא יתעוררו מהר, באמת יסגרו את הפורום הזה בסוף.. וחבל! שראיתי שפתחו פורום ירושלים שמחתי אבל זה דיי נפילה... היו כמה פעמים שהיה ממש נחמד, נושאים מעניינים, דיונים וכו'. אבל בזמן האחרון זה נראה כאילו הדיבורים פה זה בין אלה שמכירים אחד את השני. (המבין יבין...) מקווה לשינויים בהקדם או ש....

VinceCarter

New member
זה לא רק בסופי שבוע ככה:

זה גם בכל שבוע ככה, אם כל הכבוד לך כמובן..

JAMES DEAN

New member
תגובה + הערה למפגש ובכלל...

בקשר למפגש: -----------
כל אחד יכול לבוא למפגש.
לא חשוב טווח הגילאים של זה. (יש לנו את כל הגילאים וננסה לתאם הכל ביחד)
המיקום עצמו לא חשוב. (אפשר למצוא מקום שיתאים לכולם ובאוירה שמתאימה לכולם) אחרי הכל אי אפשר אלכוהול עם ילדים קטנים.
מה מטרת המפגש? (הכל= הכרת אנשים, כיבוד קל, אפשר לשחק משחקים)
מתי זה יהיה? (מתי שבא לכם ובשעה נוחה לכולם. יש עבודה יש לימודים 'כרגע לא אבל בעיקרון')
מה להביא? (תלוי איפה זה יהיה אבל בעיקרון אבל להביא כיבוד קל מצלמה למעוניינים ומה שבא לכם) אז יאללה אנשים לעבודה ומלאכה. מי שרציני ובאמת רוצה שיבוא. ויכול להגיע בלי תירוצים שההפורום נרדם או משהו כזה. אני מאמין שבעזרת המפגש הזה אנשים יבואו ויגלו עיניין ואתם יכולים להשפיע להגיד בשאר הפורומים שאתם משתתפים, איזה כיף פה בפורום שלנו ובקרוב יש לנו מפגש אז תנסו לשכנע אנשים אל תזלזלו בפורום כי ככה לא יקרה כלום. אז קחו יוזמה ותתחילו "להעיר" את הפורום בכל מיני דברים. מה שאתם עושים או מדברים בשאר הפורומים אנחנו יכולים ליותר טוב. ואל תשכחו: י-ם. מסתבר שזאת הבירה הטובה בעולם

S.L.

New member
היי,

נכנסתי לפורום כבר כמה פעמים והשארתי הודעות - - - ולמה אין תגובה שלך? ניסיתי לברר בקשר למפגש פורום - אין תגובה... נסו להגיב יותר לחדשים פה, רק ככה יתעורר פה פורום. אז ננסה שוב: ספרו לי על המפגש - מה זה אמור ליהיות? בהצלחה! אכנס בקרוב לבדוק אם יש תגובה.

VinceCarter

New member
ממ. הנה התגובה :)

מנסים לארגן מפגש קטן ונחמד אך בשלב הזה אנשים עדין לא אישרו את בואם למפגש, כרגע יש רק 5-6 איש שאישרו את בואם, כך שעדין אין הרבה מידע בקשר לזה, אבל אני מקווה שבשבוע הקרוב כבר יהיו פרטים יותר ברור לגבי זה..

S.L.

New member
תודה על התגובה,

ואני אסביר מה הבעיה עם הרעיון למפגש. אנשים לא מכירים אחד את השני, ואנשים ממוצעים (לטוב ולרע) מפחדים לבוא למפגש עם אנשים שהם לא מכירים. תארו לעצמכם סצנה כזו: 3 בחורות חילוניות, 2 חרדים עם שטריימלך,5 ילדים בני 13 2 ערבים וארבעה עובדי עירייה נפגשים . מה המכנה המשותף? הם ירושלמים. מה אתה מצפה שיעשו ביחד?! -חלק מהכיף באינטרנט זה הדמות שאתה בונה לעצמך, אבל להיפגש ממש מתאים בפורומים שיש בהם מכנה משותף בולט (עתודאים, הומואים, הכרויות, אופנוענים) וגם שהפורום צבר מספיק אנשים ותיקים שמכירים אחד את השני.

siete

New member
יחסית לפורומים מקומיים אחרים...

הפורום ממש בסדר. אני לא כותבת פה כלכך הרבה כי לא תמיד קורה לי משהו שלדעתי שווה לדווח. אני לא אוהבת לשלוח הודעות סרק כמו "מה נשמע אנשים?" אם אני רואה משהו מעניין בירושלים אני אכתוב אותו, אני גם נכנסת לכאן מדי פעם, וזה לא מעצבן אותי בכלל אם אין הודעות - זה מרמז שכלום לא קרה, לא צריך להתרגז
יום טוב!

ראיתי את תוצאות הסקר...

של הרוצים להשתתף במפגש... הייתי רוצה לדעת מי אלו המעוניינים... כדי שנוכל להריץ עניינים (אם עדיין לא התחרטו)

VinceCarter

New member
אז תפתחו קישור נוסף, רק לאלו ש

באמת ישתתפו במפגש-פרטים קטנים + גיל. או מהשהו כזה.

rshamir

New member
זה לא יעזור

אם לא שמת לב, יש שרשור שהיה מיועד רק למי שבטוח יגיע למפגש, אבל נרשמו שם חמישה אנשים בערך. בשביל מספר כזה של אנשים חבל לקיים מפגש, מה גם שמנסיון אני יודע שחלק מאלה שמבטיחים שיבואו לא תמיד מגיעים. אפשרות שאני שוקל היא לדחות את המפגש לחופשת סוכות עם נסיון לעורר את הפורום עד אז ולדאוג שיבואו יותר אנשים.

למעלה