חבל, אבל

annatest

New member
חבל, אבל

אם תכנסו לאתר הרשמי של רולינג,תראו שדמבלדור מת באמת, והספר השביעי יהיה ספר אחרון, ומה שעוד יותר עצוב זה שבספר הזה ימותו לפחות שתי דמויות ואחת מהם זה הארי. קראיתי את דיברי הסופרת וזאת האמת. היא לא מתכוונת לכתוב יותר מ 7 ספרים. ויש דרך אחת לעשות זאת (וגם למנוע מאחרים לכתוב המשכים של ספר) -להרוג את הארי. אני מאוד מקווה שאני טועה, אבל זה מה שהיא כתבה. עקבתי אחרי כל ההתכבות של מציאת רמזים לזה שדמבלדור לא באמת מת ושמחתי איתכם. אבל אחר כך נכנסתי לאתר של הסופרת והתקווה הלכה לי.

yakovf2

New member
זה היה גם בחדשות

לפני כמה ימים.לפחות הקטע על הארי ועוד שניים מהקרובים אליו. אבל לגבי הארי אמרו שהיא לא בטוחה לגמרי שהיא תהרוג אותו,אבל רוב הסיכויים שכן.היא תכתוב כנראה עוד ספר אבל לא ספר שמיני. בספר היא תכניס כמה דברים שנשמטו ולא נכנסו לספרים הקודמים וגם אולי קצת מאחורי הקלעים של הספרים.

mjlk

New member
חעחעחעחעחע../images/Emo6.gif

הארי ימות?
*דיי לב! דיי!* אני סתם אכזרית כזאת - כל הפאנפיקים וכל זה גרמו לי לשנוא את הארי שלא לצורך - למרות שהוא פושטק בכיין ובעל רחמים עצמיים. אבל נראה לכם שרולינג תגיד שהוא ימות??? מה הקטע?!

2 Mיכל

New member
חח.. יש עוד דרך לא לכתוב יותר מ-7

ספרים. פשוט לא לכתוב המשך. וליתר בטחון גם לא למכור את זכויות היוצרים או מה שזה לא יהיה ולאשר הוצאה לאור של ספרי המשך. להרוג את הארי זו דרך די עלובה לטעמי, להתפטר מהלחץ והבקשות להמשיך את הסדרה. מה שחשוב זה שהסוף יהיה טוב וכמו שהיא תכננה כל השנים האלה, לא הבקשות של המעריצים ואני בטוחה שרולינג יכולה להסתדר גם בלי להרוג את הארי. וול, תודה בכל מקרה.

yakovf2

New member
וגם אם היא תהרוג אותו

זה לא יעזור הרבה. אם יפעילו עליה לחץ המעריצים והמוציא להאור שלה, תמיד יהיה ניתן להחזיר אותו לחיים.ספרים וסרטים זה אותו דבר,הכל אפשרי בהם.

2 Mיכל

New member
נכון. וגם אם זה לא יהיה רשמי,

המעריצים כבר ימצאו דרך להחיות את הארי
.

אלאסטור

New member
לא יודע מאיפה אנשים לוקחים את זה

אבל לפי מה שידוע לי, רולינג בפירוש לא אמרה שדמבלדור לא מת, ובודאי לא שהארי ימות, אפשר אמנם היה להסיק מדבריה שדמבלדור מת, אבל גם את זה היא ממש לא הבהירה, היא אמרה שהסוף יהיה אותו סוף שהיא תכננה בהתחלה, שדמות שהיתה אמורה למות קיבלה חנינה או דחיה, וששניים מהצד הטוב שהיא לא תיכננה שימותו - ימותו. היא גם אמרה שהיא מבינה סופרים שהורגים את הדמות הראשית מפחד ש`יגנבו` להם אותה, מה שיכול להתפרש כפשוטו, הארי ימות. או שהיא אומרת אני מבינה אותם, אבל אני לא אנהג כך, כי אני לא חוששת שיגנבו אותו.(או כי כבר גנבו ממילא..)

אלאסטור

New member
וכמו שאנחנו כבר יודעים

רולינג לא מגלה, ואוהבת לפזר עשן, ההגיון שהיא תגיד מה יהיה בסופו של הארי, דומה לגילוי מותו של דמבלדור, לפני יציאת הספר השישי. בקיצור אנשים, עד שהספר לא יצא, אין מצב שנדע יותר לגבי השאלות שנשארו אחרי השישי.

אלאסטור

New member
וכמו שאנחנו כבר יודעים

רולינג לא מגלה, ואוהבת לפזר עשן, ההגיון שהיא תגיד מה יהיה בסופו של הארי, דומה לגילוי מותו של דמבלדור, לפני יציאת הספר השישי. בקיצור אנשים, עד שהספר לא יצא, אין מצב שנדע יותר לגבי השאלות שנשארו אחרי השישי.

חחחח.. פשוט משעשע..

רולינג, לעולם, אבל לעולם לא הייתה אומרת שהארי ימות או איזה דמות בכלל תמות. היא יותד מדי סודית, ונראה לך שהיא תפרסם את הספויילר הכי גדול בעולם עוד לפני שהספר הושלם/יצא?? איפה ההגיון?! ומה גם שבאמת לא חידשת לנו הרבה.. ידענו ששתי דמויות עיקריות הולכות למות ויכול להיות שזה הארי ובלה בלה.. לא משנה איפה קראת את זה, זה לעולם לא יכול להיות, שרולינג תגלה את כל העלילה.. נו וואי.. תבדוק את המקורות שלך, ואת ההגיון קצת...

נכון

אפילו הראו ראיון, ואני לא אמרתי שזה שמועות, אלא שזה לא בטוח, ורולינג לא אמרה שהארי ימות בספר ה-7, היא אמרה שהיא מבינה סופרים שהורגים את הגיבורים שלהם ושהיא חשבה על זה, לא שהיא תהרוג אותו, יחי ההבדל הקטן!

למעלה