חבלז....

boss1

New member
חבלז....

מה הפקודה כדי להכניס לחדר צן סרב?(chan serv) זה משהוא עם raw לא? תן לי את הפקודה בבקשה

Dj Africa

New member
^F^B^I^

הפקודה היא: /msg operserv raw :chanserv join #chann דרך אגב... זה אני טום מבול irc.bool.co.il

boss1

New member
ואני..

b{oo}s מבול ו boss מ irc.israel-net.dynip.com (השרת שלי)

Dj Africa

New member
ואני...

כבר מעכשיו מודיע לך בהזהרה לא לפרסם בבול... כי אם תפרסם בבול... תקבל כזה akill שיכאב לך שבוע... טוב????!!!!

boss1

New member
אני לא מפרסם בבול....ובקשר לפקודה

למה לי לפרסם בבול וגם לא פירסמתי!!!!!!!!!!!! אבל למה שאני עושה את הפקודה הצן סרב ואלה לא מופיעים שם בחלון שכתוב שם את כל מי שבחדר (למה אתה חושב שאני יפרסם שם??)

boss1

New member
זה לא מצליח.......

אני עושה את הפקודה הזאת והוא לא מכניס אותם לחדר שיופיעו שם כמו בשרת שלך למה זה לא מופיע שם?

Dj Africa

New member
א. ו ב.

א. אין לי יותר סרבר... הוא ניסגר לפני חודש! ב. תנסה ליכתוב את זה ככה: /msg operserv rew :chanserv join #chann - כמובן שיש צ´אנסרב ויש עוד... למשל: /msg operserv rew :nickserv join #chann תירשום את זה בדיוק ככה... שיניתי את ה e ל a רצוי שיהיה לך LakeServ ואז זה בטוח יעבוד.. http://www.wircd.com - LakeServ

Ibanez

New member
תשובה

זה תלוי בסרביס בד"כ זה
/msg rootserv raw :chanserv join #channel​
*רק אם יש לך גישה לרוטסרב

boss1

New member
דיוק של השאלה

אני משתמש ב lakeserv עכשיו הוא אומר לי להכניס שורות לקובץ conf של השרת ואני משתמש ב UNREALIRCD ואת השורות האלה שצריך להכניס לקובץ באנריל כותבים בצורה אחרת בשביל להכניס צן סרב וכל אלה מישהוא יכול לתת לי את הקוד שצריך לכתוב ב קובץ קונף של האנריל???? ועוד שאלה אבל פחות חשובה: איך אני משפר ביצועים של המודם שלי שיוכלו להיכנס יותר לשרת שלי יש לי מודם 56K תעזרו לי זה מאוד חשוב לי

Ibanez

New member
ircd.conf

בקובץ IRCD.CONF תכניס שתי שורות בסוף
H:*::sERVICES.YourDns.co.il U:sERVICES.YourDns.co.il:*:*​
ואז תפעיל את הסרביס ותעשה לו שלושה פעמים REHASH

boss1

New member
יש לי את הגירסה החדשה שהיא

UNREALIRCD 3.2 beta 4 וצריך לכתוב את בצורה אחרת כנראה אתה מתכוון לגירסה הישנה אני שואל על הגירסה החדשה שצריך לכתוב את זה בצורת סי פלוס פלוס אי חושב

boss1

New member
איציק תעזור לי בזה

יש לי גירסת אנריל UNREALIRCD 3.2 beta 4 ושם צריך לכתוב את השורות של הצן סרב וכל אלה בצורת אחרת מהי הצורה???????? תשימו פה את הקוד ל CHANSERV NICKSERV MEMOSERV OPERSERV שיתאימו לגירסה UNREALIRCD3.2 beat 4 בבקשה

boss1

New member
תבין......

אני צריך את השורות של ה NICKSERV CHANSERV MEMOSERV AOPERSERV שכותבים ב קובץ UNREALIRCD.CONF הגירסה UNREAIRCD 3.2 BETA 4 אתה יכול לתת לי אותם?

boss1

New member
יותר ברור

באנריל הישן השורות של ה CHANSERV NICKSERV MEMOSERV AOPERSERV הם C:127.0.0.1:<password>:<server>::30 N:127.0.0.1:<password>:server::30 H:*::127.0.0.1 U:127.0.0.1:*:* אבל לי יש את האנריל החדש UNREALIRCD3.2 beta 4 ואני צריך לכתוב אותם בצורה אחרת אתה יכול לתת לי אותם?????

למעלה