חבלזון.......

חבלזון.......

המשכתי שירשור שם למטה אבל זה לא קפץ למעלה למה? אז הבאתי קישור לפה עם הודעה חדשה.... אתה חייב לשים אלי
תודה קרן

havlaz

New member
הודעה קופצת

אם הגיבו לה תוך 3 ימים. הגבתי למטה, ואני מגיב גם כאן מצורף לינק ישיר להורדת התוכנה את מוזמנת לחזור ולשאול

havlaz

New member
נסי מכאן

יש כאן רשימה של מקומות פשוט בחרי אחד http://www.mirc.co.uk/get.html

מנהל...........נתקעתי בשלב ה......

שביעי......כתבתי בשורת הכתיבה list ולא עולה לי רשימת חדרים.....אני נשארת באותו מקום......מה אני עושה כעת?

אני לא מצליחה להתחבר לסרבר.........

משום מה.......אבל.....עשיתי את כל השלבים בדיוק כמתבקש..... וכשאני לוחצת /list כותב לי שלא מחוברת לסרברררררררר

havlaz

New member
לאיזה סרבר את מנסה להתחבר?

אם את מקבלת הודעה שאת מחוברת לסרבר?

מה זאת אומרת לאיזה סרבר?

מאיפה לי לדעת? עשיתי צעד צעד כמתבקש לפי המדריך.....וכתבתי list/ כשניתבקשתי...ולא עלתה לי רשימת חדרים.....בכניסתי למירק היה כתוב לי: connected to irc נקדוה בול וכו´...וכשכתבתי בשורה התחתונה list/ הכתב לי ש......not connected to server...מה פיספסתי? למה זה?

חבלז........

מנהל פורום שעונה לשאלות פעם ביממה.....זה ממש לא לעניין אתה לא חושב? במיוחד שמדובר בהתקנת תוכנה ואני תקועה באמצע...כל פורום אחר זה קישקושים ודיבורים..אך פה מתקינים דברים ונתקעים איתם.....

havlaz

New member
קרן, תפקידי לנהל את הפורום

לא להיות צמוד אליו באינפוזיה.. גם אני יום שישי יוצא לבלות (אני לא מחשב) את מצפה שב4 בבוקר אני גם יחכה להודעות? בואי נחזור לעניין האם אחרי השלב ה5/6, שלב החיבור את מקבלת את ההודעה הבאה? LogonNews:Welcome To Banana Boom´s IRC server. שימי לב שחיבור לסרבר לוקח כמה שניות, ולא כותבים /list מיד. המתיני כמה שניות לקבלת הודעה כזאת, ואז כתבי /list אם עדין לא עובד, חזרי לכאן, ננסה לברר מדוע. דרך אגב, גמרת להתקין את התוכנה

../images/Emo93.gif שום welcome ושום ../images/Emo94.gif......

חבלז...כתבתי בהודעתי מה אני רואה ומה כתוב לי.....ומה שכתבת לא כלול... משום מה...מה יהיה?

havlaz

New member
אולי תנסי לעלות תמונת מסך?

תלחצי על print scrn sysRq הכפתור במקלדת ליד ה F12 כנסי לצייר, הדביקי שם שמרי כקובץ gif ותעלי לכאן..

havlaz

New member
בוינדווס יש תוככנת צייר

התחל -> תוכניות -> עזרים -> צייר תעשי "הדבק" שם, ותשמרי כgif ואז תעלי לכאן

havlaz

New member
את לא צריכה להתייאש

את לא מצליחה לעשות תצלום מסך? ננסה משהו אחר בשורת הכתיבה, איפה שאת כותבת /list תכתבתי /server irc.bool.co.il ותחכי דקה, ותעתיקי לכאן תשורה האחרונה שאת רואה שכתובה איך מעתיקים? צובעים את הטקסט עם העכבר, ולא מרפים את הקליק ולוחצים עם ctrl + c

Mr Boggy Man

New member
הערה פשוטה.....

במירק כאשר "צובעים את הכתב" זה מעתיק אוטומתית את מה ש"צבענו" ואין צורך ב Ctrl + C קרן... אסביר בפשטות את "העתקת המסך": 1. כנסי למירק ותגיעי לאותה בעיה שאת מתארת לנו כאן 2. לחצי על Print Screen ליד הF12 או כפתור הPower במקלדות החדשות 3. לכי לצייר: התחל>תוכניות>עזרים>צייר 4. ה"דביקי" ע"י Ctrl + V. 5. הצייר ישאל [כנראה, יכול להיות שלא ישאל] בלה בלה בלה. לחצי על אישור\כן\אוקי לא זוכר מה כתוב שם 6. שמרי את התמונה בפורמט JPG (כפי שמתואר בתמונה כאן) 7. העלי את התמונה בפורום כאן. 8. חייכי כי סיימת :)

havlaz

New member
אתקן אותך במעט

לא בכל וינדווס זה מעתיק.. בכל 25 מחשבי בית ספרי זה לא עובד

למעלה