חבלה ביד

חבלה ביד

לפני כשלושה שבועות נפלתי חזיתית, ריככתי את הנפילה באמצעות כף ידי, וממש נחבלתי בכף היד, והיא התנפחה. עשיתי צילום, ואין לי שבר, אבל יש לי כתם כהה של שטף דם בכף היד, ועדיין יש לי כאבים, בעיקר כשאני מניעה את האצבעות (ויש גם נפיחות). הכאבים גוברים בעיקר בשעות הלילה והשינה. מה לעשות כדי שההחלמה תהיה מהירה יותר, ואיך להתגבר על שטפי הדם?

משחת ארניקה

מעולה לחבלות יבשות, ללא פצעים פתוחים. כמו כן, שמן לבנדר- אפשר לטפטף ישירות על גבי המכה, ללא מהילה בשמן נשא. החלמה מהירה, תמי

לצמח הארניקה

יכולת מופלאה לפתוח שטפי דם, לעזור לזרימה טובה יתר ולטפל בחבחלות וטראומות של הגוף. הצמח בעל פעילות נוגדת דלקת אשר פועלת ע"י מנגנון אימיונולוגי. המלצתה של תמי מצויינת, אני לא מכירה משהו שיעזור יותר - לפחות במישור החיצוני. אם תקפידי למרוח כל כמה שעות תרגישי שיפור משמעותי במהרה. החלמה מהירה, הילה

yamit23

New member
ליתר בטחון

כדאי לחזור שוב לרופא, ולפי המלצתו אולי גם לחזור על הצילומים. יש שברים ש"מתפספסים" בביקור הראשון, ורק אח"כ רואים אותם בצורה ברורה יותר (ביחוד בכף היד). אם יש עדיין נפיחות וכאבים לאחר 3 שבועות, כדאי לבדוק את הנושא. זה כמובן לא סותר את העצות הטובות לטיפול שתקבלי כאן. תרגישי טוב

hal767

New member
מאחר ועברו 3 שבועות,

אני ממליץ על איבחון מחדש ע"י רופא. בנוסף, טיפול אנרגטי נכון יכול לעזור מאד במקרים כאלה.

hal767

New member
ישנם אנשים שיכולים להטעין מקום פגוע באנרגיות

שחסרות בו. אז גם הכאבים פוחתים, וקצב הריפוי מתעצם. בנוסף הם מנקים את המקום מאנרגיות שליליות, ותמיד יש כאלה במקומות פגועים. ניתן גם לאבחן אנרגטית את הבעיה, ובמדוייק. היו מקרים שאיבחונים כאלה היו יותר מדוייקים ונכונים מאשר איבחונים קונבנציונאליים. הביצוע הוא באמצעות הידיים המשדרות וקולטות, אבל יש הפועלים גם בשיטות אחרות, ואפילו ממרחק רב.

בעצם..

בדקתי, וכבר עבר חודש מאז הנפילה. ייתכן שאין לי שבר, ואני עדיין סובלת מכאבים ומנפיחויות?

../images/Emo122.gifטראומת חבלה

לצערי, יכולה לכאוב זמן רב ולפעמים קיים מצב ששבר מחלים הרבה יותר מהר מחבלה ללא שבר... מנוחה, מנוחה, מנוחה... וכפי שהוצע לך כאן- משחת ארניקה, לבנדר, הטענה אנרגטית, הילינג, רייקי, דמיון מודרך ועוד... והכי חשוב- סבלנות...לוקח לגוף זמן להתאושש... החלמה מהירה, תמי

hal767

New member
אפשרי בהחלט

אבל לא מזיק להבדק שוב, כפי שכתבתי לך בתשובתי הראשונה.

עשיתי היום צילום חוזר, ו..

הצילום מראה על זה, שאין שבר, והרופאה המליצה לי על משחת וולטרן. מה עדיף" וולטרן או ארניקה?

עדיף כי

ארניקה הוא צמח. כאשר משלבים תמצית נוזלית של צמח הארניקה בתוך קרם צמחי מתקבלת משחה טבעית ללא כימיקליים שעובדת כל כך טוב, אז למה לא לתת לגוף את הדרך הטבעית ? או כמו שבועז כתב, זו דעתי בכל אופן...
הילה

למעלה