חבירים וחברות יקרים...

golem

New member
חבירים וחברות יקרים...

נפרד אני מיכם לאיזה חודש או משהו בסגנון (מקווה שפחות..) - כי צהל החליט שהוא קורא לי ... ואיך אמרו הגששים - " כל הכבוד לצהל, צהל קורא עזרא יוצא.."... תשמרו על עצמכם בינתיים - שתדעו כמה שיותר אושר ושמחה וכמה שפחות צער ואכזבה.... ואני כבר יתעדכן פה ושם או כשאני יחזור.. אוהבב אתכם ביי
עזרא

@@

New member
אני לא מאמינההההה ../images/Emo12.gif

נשמהההההההה שלייייייי, זהו? אתה עולה על מדים והולך לשמור עלינו? עזרא תעשה לי ולך טובה, תשמור על עצמך, המצב מסביב מאוד גרוע. זה ממש מפחיד אותי, מתי אתה הולך? אני שולחת לך
ענקקקקקקקקקקקקק ו
גדולההההההההההה תזכור שכולנו פה אוהבים אותך ומצפים לראות אותך בהקדם. תשמור על עצמך ילד. אוה
תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ריקי

golem

New member
תודה ריקוש ../images/Emo24.gif

מבטיח לשמור על עצמי.... אני יוצא מחר לבערך חודש...ונראה מה הולך - אני יודע..כרגע אני לא אמור להיות ממש בתוך בלגן - אבל מי יודע בימינו... אגבל יהיה בסדר!!
אוהבב אותך ותודה!!!!

jess ועוד

New member
אוי עזרא

תשמור על עצמך חזק חזק ותחזור אלינו מלא כוח חויות והכל

golem

New member
תודה ג´ס

מבטיח לשמור על עצמי..או כמו שאמרו לי חברים - "אם אתה רואה פגז עף לכיוונך אל תתפוס אותו אלא תתכופף..
יהיה בסדר.. ותשמרי על עצמך ועל התינוקת!!!

mariana

New member
וייייייייייי../images/Emo12.gif

לוקחים אותך מאיתנו, מה יהיה? אני מאחלת לך המון המון הצלחהההההההההההה ושתחזור לנו בריא ושלם דיר באלק אני מתחילה לפחד מהמצב, מבטיח שתשמור על עצמך? אנחנו תמיד כאן. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מאוד מרין

golem

New member
מרינגו ../images/Emo24.gif

קודם כל סליחה שלא התייחסתי בהודעה לחזרתך....הבבנתי שנהנית מאוד ואני מאוד שמח על זה
תודה על האיחולים - בתקווה לחזור לפה מהר בריא ושלם... אוהבב אותך עזרא

ניקולי

New member
עזרא.. נשמה..

כל שיש לי לאמר זה : תצא בשלום, ותשוב בשלום!! חודש ימים לפעמים נראה קצר מאוד, אך לצערי במקרים כאלו חודש נראה המון, כל יום עובר כמו דקה אחת.. שולחת אלייך חיזוקים..ושמור על עצמך!! ניקול*

GALI02

New member
עזרא

תשמור על עצמך שם ותחזור אלינו מהר בריא ושלם
גילי

ליאור 30

New member
עזרא ידידי נותן לך ../images/Emo24.gif ענק מכאן

ותשמור על עצמךךךךךךךךךךךךךךךךךך ידידי ואם במקרה אתה מגיע לאיזור טול כרם אז תהיה איתי בקשר ואני אטפל בך יפה יש לניקולי את הטל´ שלי מחכה כבר לראות אותך כאן בחזרה אחרי המילואים ידידך ליאור

למעלה