חבילת גלישה דרך הK-JAM

Haim2307

New member
חבילת גלישה דרך הK-JAM

לקחתי את החבילת גלישה של סלקום ב-29 ש"ח של 50 מגה השאלה שלי האים זה מספיק לגלישה ולמסנג'ר

motia

New member
אתה בטוח שזה 50 מגה ולא 5 ????

לי באורנג יש חבילה ב 25 ש''ח ל 5 מגה וקשה לי להאמין שיש כזה הבדל במיוחד שסלקום תמיד יקרים יותר (-: מוטי

Haim2307

New member
גם אני לא האמנתי...

התקשרתי שוב ושאלתי אמרו לי שכן הטבה למי שרוכש מכשיר מהסוג הזה, מקווה לא לקבל את האלמנט בחשבונית הראשונה האמת.... גם לי תמוהה העניין אני אתקשר שוב בערב אם זה נכון כדאי לעבור אליהם גם אני באורנג' וקניתי דרך סלקום בגלל המחיר הזול של המכשיר.

Haim2307

New member
נו.. ו-5 מגה זה מספיק?

נראה לי מעט לא? מה אתה עושה עם המכשיר כמה שעות גלישה בחודש זה? או במסנג'ר...

shg309

New member
זה לא מוגבל ל 5 מגה

זה רק המחיר ל 5 מגה ראשונים והם לא חוסמים אחרי 5 מגה לדעתי אתה תעבור את זה בלי להרגיש ותשלם חשבון מנופח שי

BravoMan

Active member
יש לבדוק שמדובר בחבילת GPRS

מלאה ולא מה שהחברות מכנות WAP. היה לי עניין כזה עם ORANGE כשרכשתי עצלם SIM. הם נתנו לי חבילה של 25MB אבל כשניסיתי להתחבר לאינטרנט לא הצלחתי. שיחה קצרה למוקד והתדברר שמדובר בחבילת "WAP" כלומר חבילה שמיועדת לפלפונים רגילים ולמעשה נותנת גישה רק לפורטל שלהם ולא לאינטרנט.

Haim2307

New member
אני אבדוק את זה...

אני אבדוק את זה מחר על הבוקר ואעדכן זה באמת מעניין אני כן מצליח לגלוש במכשיר כאהבת נפשי ואכן כן נאמר לי שזה GPRS ועוד אמרו שזו חבילה שמותאמת וניתנת רק לרוכשי ה K-JAM מעניין איפה הקצ' אבל 50 מגה?????????? לא מבין גדול בזה אבל לפי מה שנאמר כאן ומה שאמרו לי זה נראה המון ואים זה נכון זה משתלם

Haim2307

New member
אני חוזר מסלקום עכשיו....

בררתי ואכן זה כמו שאמרו לי... 50 מגה ב-GPRS ב29 ש"ח לגלישה והורדת מיילים

dvdscr

New member
תלוי ברמת השימוש.

אני לקחתי מהם חבילה של 100 מגה ב-50 ש"ח. האמת היא שאני כמעט ולא גולש מהפוקט, רק מקבל מיילים מהעבודה אז אני חושב שאעבור לחבילה אחרת. כל הצריכה שלי בחודש נעצרת על 12 מגה מקסימום.

למעלה