חבילת גלישה(אורנג')

503idan

New member
חבילת גלישה(אורנג')

שלום ברשותי גלקסי אס ואני משתמש בחב' גלישה של אורנג' הגלישה איטית ברמה איומה, עד כדי כך שאני מעדיף לא לגלוש. שמתי לב שלפני ששדרגתי את הגלישה מ 1ג'יגה לגלישה ללא הגבלה המהירות ירדה בצורה דרסטית, אך בשיחה עם הנציגה נאמר שזה לא יכול להיות כי אין הבדל במהירויות בין החבילות . יש לי הרגשה שזו לא האמת ונסיון מצד החברה לחסוך עליינו ,הלקוחות, רוחב פס גלישה. חשבתי אולי שזה המכשיר, ניקיתי cookies וביצעתי עוד מספר דברים שהנציגה הציעה. ללא הצלחה.... לבעלי החבילה המדוברת, האם גם לכם הגלישה איטית ברמה כזו?

שלוקמן

New member
תוריד את האפלקציה

הבא כל מטרתה הוא לבדוק את מהירות הגלישה שלך, השרתים נמצאים "בשוויץ,ארה"ב, קנדה , אוסטרליה" והם נחשבים לנטרלים בתחום בדיקת המהירות. https://market.android.com/details?id=org.zwanoo.android.speedtest&feature=search_result לדעתי חברת פלאפון כל הזמן משביצה באתר הזה.... אבל הוא באמת נטרלי ולא נתמך כלכלי ע"י שוםמקור עיסקי.

חייםלוי

Member
מנהל
לי יש חבילה של 150 מגה והגלישה מאוד מאוד

איטית (אורנג'). זה היה כך מאז שקניתי את הטלפון htc desire hd. בדקתי עכשיו את המהירות עם האפליקציה. קצב הורדה 43 kb. חשבתי שאולי משהו לא נכון בהגדרות של הגלישה.

amicar

New member
מה שלא נכון זה לא ההגדרות אלא

זה שאנחנו לא עוזבים את אורנג . גם אצלי זה כך ואני כעת בודק מה קורה בחברות האחרות.

למעלה