חבילות...?

natali24

New member
חבילות...?

הורדתי כל מיני 'תוספים' למשחק סיומת הקובץ *.package כל פעם שאני עושה דאבל קליק, נפתח חלון של the sims 2 content installer שאומר שעלי לעשות דאבל קליק על הקובץ custom content package כדי להתקין (שזה בדיוק מה שעשיתי) לא קורה שום דבר... מה הבעיה?

dompi doo

New member
../images/Emo18.gifאסור לדבר על הורדות לא חוקיות בפורום!

+

natali24

New member
מה לא חוקי?!

לא הורדת תוספות שלמות של המשחק, כאלו שקונים (ואני קונה!!) בכסף מלא בחנויות המשחקים. דיברתי על תוספות למשחקים - כלומר, תוספות של חפצים, FLOORS, WALLPAPERS וכו' שלהם סיומת PACKAGE קצת סבלנות לא תהרוג אף אחד....

את ההורדות את צריכה

להכניס לתיקיית המסמכים שלי => EA GAMES => THE SIMS 2 => DOWNLOAD אחרי שאת עושה את זה את נכנסת למשחק ומופיעה לך הודעה, תבחרי בENABLE ותוכלי לשחק עם ההורדות שלך. בהצלחה =)

natali24

New member
אז זהו?

לא צריך להתקין אותם או משהו? לפתוח אותם? משהו? רק לשים אותם בספריה של ה- DOWNLOADS?

LittleDiddle

New member
כן צריך.. הוא דילג על שלב.. תראי

כשזה קובץ package את רק צריכה לפתוח ולהתקין ולא משנה איפה את שמה את זה, זה כבר מותקן לך אוטומטית במשחק אז אינ לא יודעת למה זה לא עבד לך.. רק אם זה ZIP\RAR צריכים לחלץ לתיקיית ה Downloads

natali24

New member
עכשיו בלבלת אותי

מצטערת שאני קשת הבנה. בספרייה של ה- DOWNLOADS יש קבצים עם סיומת PACKAGE האם יש צורך לעשות עוד משהו עם הקבצים האלו? כי כאשר אני עושה עליהם דאבל קליק, אני מקבלת את החלון שאומר שאני צריכה לעשות דאבל קליק על קובץ ה- PACKAGE כדי להתקין אותו (שזה למעשה מה שאני עושה, אבל לא קורה כלום...)

LittleDiddle

New member
כן

את לוחצת דאבל קליק על הקובץ פאקאג', ואז אמורה לקפוץ הודעה ושם את לוחצת install זה מה שצריכים לעשות עם הקבצים האלו

למעלה