הורדתי כל מיני 'תוספים' למשחק סיומת הקובץ *.package כל פעם שאני עושה דאבל קליק, נפתח חלון של the sims 2 content installer שאומר שעלי לעשות דאבל קליק על הקובץ custom content package כדי להתקין (שזה בדיוק מה שעשיתי) לא קורה שום דבר... מה הבעיה?
לא הורדת תוספות שלמות של המשחק, כאלו שקונים (ואני קונה!!) בכסף מלא בחנויות המשחקים. דיברתי על תוספות למשחקים - כלומר, תוספות של חפצים, FLOORS, WALLPAPERS וכו' שלהם סיומת PACKAGE קצת סבלנות לא תהרוג אף אחד....
להכניס לתיקיית המסמכים שלי => EA GAMES => THE SIMS 2 => DOWNLOAD אחרי שאת עושה את זה את נכנסת למשחק ומופיעה לך הודעה, תבחרי בENABLE ותוכלי לשחק עם ההורדות שלך. בהצלחה =)
כשזה קובץ package את רק צריכה לפתוח ולהתקין ולא משנה איפה את שמה את זה, זה כבר מותקן לך אוטומטית במשחק אז אינ לא יודעת למה זה לא עבד לך.. רק אם זה ZIP\RAR צריכים לחלץ לתיקיית ה Downloads
מצטערת שאני קשת הבנה. בספרייה של ה- DOWNLOADS יש קבצים עם סיומת PACKAGE האם יש צורך לעשות עוד משהו עם הקבצים האלו? כי כאשר אני עושה עליהם דאבל קליק, אני מקבלת את החלון שאומר שאני צריכה לעשות דאבל קליק על קובץ ה- PACKAGE כדי להתקין אותו (שזה למעשה מה שאני עושה, אבל לא קורה כלום...)