חבילות בבריטניה...

botke

New member
חבילות בבריטניה...

היום קיבלתי הודעה לגבי חבילה שמחכה לי ב UPS ,החבילה הגיעה מארה"ב והם דורשים תשלום של 66 פאונד בשביל:import vat ,duties, brokerege surcharges טירוף לא?? -זה אמור לעלות כל כך הרבה, זה היה מתנה מאח שלי (זה משנה אם זה היה מגפי רכיבה על האופנוע?) האם כל חבילה שאקבל תעלה לי כל כך הרבה כסף? שב"ש...

למה הוא לא שלח את זה בדואר רגיל?

מה שהוא עשה, זה פשוט לייצא אלייך סחורה... אני לא ממש יודעת איזה סוג משלוח הוא עשה, אבל בעיקרון, על משלוח רגיל של חבילה, ששולמו עליה מיסים ושלא נועדת לצורך מכירה חוזרת על ידך באנגליה, את לא אמורה להיות מחוייבת במיסי ייבוא... עצתי - לשלם, ואז ללמוד קצת יותר מקרוב (טלפון לרשויות המכס בבריטניה, או לUPSאו לאחיך) כדי לברר למה חוייבת, ואיזה מסמך עלייך להשיג כדי לקבל זיכוי על הסכום ששילמת על מכס... במקרים שהחיוב הוא בשוגג, לפחות בהולנד, מחזירים את הכסף...) ובלי שום קשר - UPSזאת החברה הכי פחות מומלצת לביצוע שירות משלוחים מסוג זה... דואר רשום הכי מומלץ (חבילה יוצאת אוטומטית ברשום), ויש את DHL, FEDEXוכד' עם מתעקשים... מנסיון אישי ועסקי...

סנדייז

New member
../images/Emo140.gifbotke ../images/Emo49.gifעל העברית

נראה לי מוזר שאתה צריך לשלם על החבילה. השולח צריך לשלם ולא המקבל. כדאי לך לבדוק את העיניין. (גם כאן תשלום על משלוח חבילות יקר מאוד) שיהיה לך סוף שבוע נעים

botke

New member
../images/Emo51.gifעל העברית...,לאחר כמה בירורים

טוב לאחר כמה בירורים, כל משלוח לבריטניה שהסכום המצוין על גבי החבילה עובר את ה-36 ליש"ט , מחויב בתשלום של מיסים להלן , לא משנה שהחברה שדרכה נשלחה החבילה ציינה בטעות את סכום הביטוח ולא את ערך המוצר, בקיצור מעכשיו והלאה על כל החבילות שלי יהיה כתוב בטוש שחור באותיות קידוש : "סמרטוטים של אבא" או משהו חסר ערך לחלוטין באותו סגנון וכמובן שהסכום שלהם יהיה לא יותר מ 36 £ ... אז,שלא יעבדו עליכם... אגב את העברית השגתי לאחר ריפוי בעיסוק של חצי שעה פשוט הדפסתי את האותיות והדבקתי אותן עם סלוטייפ למקלדת שנראית עכשיו כאילו מישהו התעלל בה... לא משנה מספיק דיבורים... שבוע טוב.

למעלה