חבילה

ריטה1111

New member
חבילה

מישהי פה שלחה פעם חבילה לחייל? תוך כמה זמן זה אמור להגיע?

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifשלושה ימים.

+- אם שולחים בשני זה מגיע בחמישי. אם שולחים בשלישי זה מגיע בשישי. אם שולחים ברביעי/חמישי זה מגיע בראשון. אם שולחים בשישי זה מגיע בשני. חחח משהו כזה XD

GrowingMadness

New member
3 ימים?

כשאני שלחתי זה הגיע תוך שבועיים
ואני יודעת שזה לוקח שבוע-שבוע וחצי משהו כזה מחברות וכאלה..

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאז כנראה הייתה בעיה בדואר..

אני שלחתי 5 פעמים (אולי 4...?) וזה הגיע תוך יומיים-שלושה.

GrowingMadness

New member
אוליייי

כי א. אני גרה בפאקינג חור. ושלחתי את זה בקריות [גם חור לא קטן], ב. כי המוצב של חבר שלי זה גם חור ולא מביאים לשם משלוחים כל הזמן, נראה לי שעושים ריכוז ומביאים להם את זה לחמ"ל פעם בשבועיים או משהו. אז יש מצב שהייתה בעיה בדואר אבל מה שכתבתי נשמע לי הכי הגיוני

חבילות לטכני של חיל האויר.מישהו יודע איך אגב?

אם מישהי יודעת לגבי הפרטים של שליחה לטכני והכל.אשמח לדעת אותם. מה שנקרא,שישארו לי לרשום רק את פרטי החייל.

GrowingMadness

New member
אוחח

אחד החברים הטובים שלי עכשיו בטכני, ובדיוק כששלחתי לו הודעה במסנג'ר איך שולחים לשם חבילה הוא התנתק

j u l i a 1 3

New member
תלוי מאיפה לאן את שולחת נראה לי..

מישהי פה פעם אמרה לי שבוע וחצי- שבועיים ועכשיו הבחורה שפה מעליי אמרה 3 ימים פלוס מינוס אז אני מניחה שהיא יודעת מניסיון.. אני לעומת זאת התקשרתי פעם לרשות הדואר לשאול כמה זמן לוקח לחבילה להגיע מנתניה לבקעת הירדן ואמרו לי שבוע בערך.. בקיצור זה נראה לי מאוד תלוי מאיפה את שולחת ומה היעד...

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאני אגיד לך איך זה הולך..

אני מאיזור המרכז אז יש מצב שזה מהר יותר.. למרות ששלחתי לבסיס בדרום הרחוק רחוק (בהל"צ, אחרי שיזפון..) אבל פעם אחת הייתי בבאר שבע ורציתי לשלוח את החבילה משם. זה היה יום חמישי. הזאתי שם הסבירה לי שכל חבילה יוצאת באותו יום ששולחים אותה למרכז הדואר בת"א. (כןכן. מבאר שבע לת"א כדי לחזור לדרום) ואז זה עובר מיון למחרת ויום אחרי זה נשלח. ככה שאם שולחים ביום ראשון בבוקר - זה יוצא לת"א - בשני ממיינים וזה יכול לצאת ליעד בשלישי מוקדם בבוקר. משהו כזה.

למעלה