חבילה שלא הגיעה

חבילה שלא הגיעה

שלום
ביצעתי הזמנה מאוסטרליה בתאריך 25.1.17 השולח השתמש כנראה בחברת שליחות כלשהי ששולחת את החבילה מאוסטרליה לסינגפור ואחר כך לארץ , קיבלתי מספר מעקב שהסיומת שלה sg.
פתחתי קייס שלשום ובחירה בבקשת החזר - וכתבתי למוכר שהחבילה עדיין לא הגיעה וכמעט חודשיים חלפו מיום ההזמנה , תשובתו של המוכר היתה ״החבילה נשלחה, לא יודע למה עדיין לא הגיעה אליך״.
בתאור המוצר במכירה הפומבית המוכר כתב
״Please note there is no tracking on with the Ebay postage, if the item gets lost in the post by using this method, we do not take any responsibility for lost items. ״
ניסיתי לכתוב לחברת השליחות אבל לא חזרו אלי, מה אתם ממליצים לעשות?

liranmelzer

New member
האחריות היא של המוכר

האם בדקת את המעקב של המספר באתר 17track? שווה לנסות.
בכל מקרה, האחריות להגעת הפריט חלה על המוכר, וזה ממש לא משנה שהוא רשם בתיאור המוצר אחרת, זה בניגוד למדיניות של איביי.
חבל שמוכרים לא מבינים איך להתנהל באיביי, או מנסים את מזלם עם קונים לא מנוסים. בכל מקרה אני ממליץ לך להסלים את הקייס להחלטת איבי, את תקבלי זיכוי מלא במידה שהחבילה אכן לא הגיעה.

תודה, במספר המעקב

המידע שמופיע באתר 17track
2017-02-23 09:33 Despatched to overseas (Country code: IL)
ניתן להסלים ביום שני 20.3.17, האם כדאי להסלים או לחכות שבוע נוסף?
&nbsp
תודה

liranmelzer

New member
לאור התגובה של המוכר כדאי להסלים

מוכר נורמלי היה מתנצל, ואולי מציע לחכות עוד שבוע ואם לא יגיע לזכות אותך, או לשלוח מוצר חלופי.

אכן תגובת המוכר מזלזלת משהו

תודה רבה, אני אסלים ביום שני

francolana

New member
תסלימי

המוכר יכול לכתוב מה שהוא רוצה. שורה תחתונה- הוא אחראי שהחבילה תגיע. אם אין הוכחת הגעה חובתו לפצות.
אגב, ניסית לעקוב אחרי החבילה באתר 17track.net?

trilliane

Well-known member
מנהל
אם היא נשלחה רק ב-23/2 היא עוד יכולה להגיע...

אז להמתין עוד שבוע?

קצת מעצבן שהחבילה הוזמנה ב25.1.17 ורק ב23.2 נשלחה לארץ, מאידך אולי
בגלל שמדובר על אוסטרליה אז זה לוקח זמן....��

trilliane

Well-known member
מנהל
אישית הייתי ממתינה גם יותר... חבילות מהמזרח הרחוק מגיעות לאט

חלק מהחבילות שהזמנתי מעלי אקספרס ביום הרווקים הסיני (11/11) הגיעו אליי רק אחרי חודשיים-שלושה.

אוקיי אז מה לכתוב

למוכר אחרי שהוא השיב בדיספיוט שהחבילה נשלחה והוא לא יודע למה לא הגיעה..?
תודה: -)

trilliane

Well-known member
מנהל
תלונה באיביי נסגרת אוטומטית אחרי 30 יום (מפתיחתה)

(אלא אם נסגרה לפני כן / הוסלמה) כך שאני מניחה שיש לך זמן. הייתי כותבת למוכר שאני מבינה ומוכנה להתאזר בסבלנות ולחכות עוד X זמן (בהתאם למועד פקיעת התלונה, יומיים-שלושה לפני כדי לא לפספס בטעות) ואם עד אז החבילה לא תגיע את מצפה שייקח אחריות וייתן החזר, ואם לא הוא אז איביי... (כמובן, לא לכתוב זאת בצורה מאיימת אלא מנומסת וקורקטית).

למעלה