חבילה מבוליביה

shirael

New member
חבילה מבוליביה

היי חברים, מה שלומכם שם בארץ? אני כותבת כרגע מקולומביה כי אני כבר לא יודעת איפה לחפש...

כשהייתי בלה-פאז שלחתי הביתה חבילה ענקית. דואר אוויר רגיל שלהם, 25 יום, אבל כבר אז הבנתי שמדובר על קרוב יותר ל-40 יום.
העניין הוא שכבר עברו חודשיים וקצת, ועדיין אין סימן. במערכת המעקב שלהם מופיע רק עדכון אחד, שהחבילה יצאה ב-23 למרץ, וזהו. מצאתי איזה כתובת אימייל באתר שלהם ושלחתי הודעה.. שום דבר.

מישהו פה מכיר מצב כזה? אין לי מושג למי לפנות ומאיפה להתחיל לחפש.. ואולי חודשיים זה כלום ביחס לבוליביה וזה יגיע רק בעוד חודשיים נוספים? ואולי זה הלך לאיבוד? לא מצאתי שום פורום ייעודי לענייני חבילות או דואר (מעניין למה
) אז אני שואלת כאן ואשמח לכל טיפ או רעיון.

כשוחד אני מעלה תמונה של לגונה קולורדה שבבוליביה

jeshu

New member
תודה על התמונה באמת יפה ובעלת עניין.

אין לי מושג בנוגע לדואר הבוליביאני, אבל נראה לי שחבל לשלוח דואר מהמדינה הכי פחות מפותחת ביבשת.

natyh

New member
שום בעיה ....

מגיע תוך שלושה חודשים כמו שעון .

אין מה לדאוג שלחת בדואר ים לא ?

בענין התמונה סבבה ....
מה עם התמונה מהלגונה התואמת שנמצאת מתחת להר העם ?

גם תמונה של הגייזר שמש הבוקר תתקבל בברכה.

אהה וד"ש למרינקה מבריזה טורס .

shirael

New member
זהו שלא...

דואר אוויר, או כך לפחות אמרו לי שם כששאלתי. הלוואי שזה הועבר איכשהו לדרך הים ובאמת יגיע תוך שלושה חודשים, כי האלטרנטיבה... בכל אופן, אני מבינה שאתם לא יודעים איפה אני יכולה לחפש עוד מידע. מצרפת עוד תמונה כתודה

ל-JESHU - המשרד הראשי של לה פאז מתורגל היטב במשלוח חבילות לישראל וקיבלתי שם הדרכה מדוקדקת מאנשים שניכר שהם עושים את זה כל הזמן, לכן הרגשתי בטוחה. מה גם שהנפיקו מספר מעקב ויש מערכת ואתר. למה מהמדינה הכי פחות מפותחת? כי היא גם הכי פחות יקרה, כך שאפשר לעשות בה קניות ולשלוח הביתה 19 קילו בלי לפשוט את הרגל..

jeshu

New member
יש בזה הגיון, אבל מה כבר קנית שם? אני מקווה שלא ערימה של פליסים...

ניסית להתקשר אליהם?

shirael

New member
Sounds patronizing..

I baught a winter wardrobe for the next 10 years. Plus I sent home my sleeping bag, very good and dear to my heart. The whole thing is very expensive and of course, all the presents are there. I looked for a phone number but couldn't find anything that sounded like the right one. I will try again though.

jeshu

New member
אני מקווה שזה יגיע בשלום הביתה אם לא, בדקי אם הביטוח מכסה משהו.

natyh

New member
sol de manyana

שמש הבוקר בפי מרינקה ....

איזה קטעים צילמתי שם חבל על הזמן תמשכי תמשיכי ....

natyh

New member
רק לנדנד למשרד הראשי בלה פאז ולדואר בארץ

שלחתי די הרבה משם לא היתה שום בעיה חוץ ממשך הזמן האסטרונומי .

אולי פשוט נשלחה ליעד אחר זה קורה

היתה לי גם מזודה כזו שטילה לאיזה יעד כמה חודשים קורה חזרי אל המשרד
הראשי בלה פאז שיחפשו .

בענין השאלות של ישו לא צריך להתרגש .

shirael

New member
Thanks!

That's actually very comforting to hear.

Here's another photo from the Carnaval in Salta as a thank you

natyh

New member
תודה

שם צפון ארחנטינה טוקומן סלטה חוחוי לא הייתי .

למעלה