חבילה לחייל

ddaannaa4

New member
חבילה לחייל

קודם כל שלום :) אני קוראת פה כבר קרוב לשנתיים.. מדי פעם כותבת פה ושם לרוב אני פשוט קוראת מה שאחרות כותבות וחייבת לציין שאתן מדהימות! איך שאתן תומכות ומעודדות...
אני יודעת שיש עוד זמן אבל אני רוצה להיות ערוכה מראש כי זה קצת מסובך אצלי , אני והחייל בקשר די טרי (חודש רשמי אחרי שנה וחצי של סתם ידידות) ויוצא שהוא סוגר בפורים ובכלל יסגור 21 שזה משהו שעוד לא עברנו.. אני רוצה לשלוח לו חבילה לזמן הזה שהוא יסגור . הבנתי שאני צריכה מספר אישי שלו - לא הבנתי אם מדובר בתעודת זהות או מספר אישי מה שכתוב על הדיסקית או משו... ואת הכתובת של הבסיס (?) איך אני מבררת את שני הדברים האלה ? הכתובת של הבסיס זה משהו שאם אני יאמר לכן איפה הוא משרת וכאלה מישהי פה אולי מכירה ויכולה לעזור לי ? ואת המספר אישי אני לא יודעת איך לבדוק כי עדיין אין לי שום קשר עם המשפחה שלו . וגם לא כ"כ עם החברים שלו...
וכמה זמן לוקח לחבילה להגיע אליו פחות או יותר ? סורי על הבורות

Please Dont Cry

New member
אז ככה,

נשמע שאת רוצה לעשות לו הפתעה. אז אל P: את צריכה את כל הפרטים (מספר אישי, לא ת"ז.. זה כתוב על הדיסקית וגם בחוגר ומן הסתם הוא יודע את זה) ואת צריכה כמה שיותר פרטים עליו - כיתה, מחלקה, פלוגה, גדוד, בסיס ומן הסתם את הדואר צבאי (ד"צ) של הבסיס. בנוסף, זה לא שאנשים מסתובבים בבסיס וקוראים לך לבוא לקחת חבילות, הוא סביר להניח יצטרך לבוא מיוזמתו ולאסוף את החבילה. לכן! תספרי לו. למקרה שאת דואגת, כן, הוא עדיין יהיה ממש שמח D: לחבילה יכול לקחת יומיים-שלושה, ויכול לקחת שבוע+. תלוי בדואר, בבסיס, בעצלנות של כל האנשים המעורבים, וכו'. יהיה טוב :)

ddaannaa4

New member
אבל אז

זה בכלל לא יהיה מפתיע
איזה באסה , ציפיתי שזה יהיה יותר פשוט.. אז זה או להגיד לו או לוותר על הרעיון ?

מאיויוXD

New member
תקשיבי,

אני גם תכננתי לשלוח לו חבילה לפני איזה חודש כשאמרו להם שהם סוגרים, (בסוף הם לא סגרו אז הבאתי לו כשהוא חזר ><) והיה לי ממש חשוב שזה יהיה הפתעה! עכשיו, מספר אישי זה דבר שאת יכולה לשמוע רק ממנו, אז סימסתי לו שיביא לי את המספר האישי שלו ובלי לשאול למה :) כמובן שהוא שאל וזה אמרתי לו סתם.. והוא לא ניחש שזה קשור לחבילה. אחרי שיש לך את המספר האישי שלו הכל יותר פשוט, התקשרתי לקצין העיר ת"א ואמרתי להם שאני רוצה לשלוח חבילה לחייל בהפתעה, איך עושים אתזה אם יש לי מספר אישי. משם הפנו אותי למליון מקומות, והם הפנו, והופנתי בלי סוף וטעיתי במספרים ושמרתי מלאמספרים והתקשרתי שוב ושוב וזה, קיצר טרטרו אותי רצח חח עד שמישהו הבין סוףסוף מה אני רוצה, קיבלתי את הטלפון של הבסיס שלו (בגלילות) ומשם גם הפנו אותי לחמ"ל, והם גם הפנו למשו אחר
וסוףסוףסוףףףף הייתה מישהי ממש נחמדה שאמרה לי את כל הפרטים שלו, דואר צבאי, מס' קורס, מס' כיתה וכו'. בקיצור, ברגע שיש לך את המספר אישי שלו פשוט תתקשרי ל*גיוס, תגידי מה שאת צריכה ובאיזה עיר הוא משרת ואחרי הרבה מאוד הפניות וכאבי ראש תקבלי בסוף את הכתובת
וההיא הנחמדה אמרה לי שחבילה יכולה להגיע גם אחרי שבוע, או אחרחי 3 ימים.. זה תלוי.. בהצלחה :):

ddaannaa4

New member
אוף../images/Emo10.gif

הדרך הזאת נשמעת מייאשת... והוא די יקלוט שזה קשור לחבילה אין עוד סיבה לבקש מספר אישי אני אמצא דרך אחרת להפתיע אותו כמו שצריך , תודה בכל זאת בנות :)

מאיויוXD

New member
......

חח לי זה דווקא נתן עוד יותר מוטיביצה עם כל מס טלפון חדש שהביאו לי :) וגם למה שהוא יקלוט שזה קשור לחבילה? יכול להיות שחבר שלי לא הבין כי הוא חדש בצבא (חח זה נשמע מוזר) והוא גם בקורס ולא בסדיר ככה שלאניראהלי שמישהו מהם קיבל חבילה בכלל, אי אפשר לדעת.. אל תוותרי כלכך בקלות :) אלא אם כן יש לך דרך אחרת יותר טובה..

ddaannaa4

New member
זהו ש

הוא כבר שנה פלוס בצבא בסדיר... וההורים כבר שלחו לי בטירונות נראה לי אני בטוח ימצא משו טוב יותר חח אני רק צריכה לחשוב על זה קצת אני ימצא :) תודה בכל זאת

maayanimi

New member
איזה מצחיקה את

אם ההורים שלחו לו חבילה בטירונות אז בטוח יש להם את כל הפרטים! תנסי איתם:)

ddaannaa4

New member
הלוואייי

שזה היה כזה פשוט ביני לבינם... הקשר עוד יחסית טרי ובכל הפעמים שהייתי אצלו לא התפתח בכלל קשר ביני לבינם.. לצערי זה נושא ממש רגיש ביני לבין החבר הוא לא מאמין בקשר עם ההורים בשלב הזה ואצלי זה משהו מאוד מקובל במשפחה ומאוד טבעי גם אם מדובר בסתם ידיד , תמיד היה איזשהו קשר של שלום שלום ושיחות פה ושם והיינו מרגישים חופשי בבית.. אבל אצלו זה משומה קצת הפוך התפיסה.. בקיצור , אני לא יכולה ליפול עליהם ככה אף פעם לא דיברנו אני לא יודעת מי הם בכלל ואת השמות שלהם בקושי

maayanimi

New member
את בטוחה?

לדעתי הם דווקא יישמחו לעזור כשהם יידעו שאת מתכננת הפתעה לבן שלהם. אבל את יודעת יותר ממני מה המצב..

ddaannaa4

New member
אני מעדיפה

לחסוך פדיחות מיותרות כי אני לא מכירה אותם ולא יודעת איך תיהיה התגובה שלהם.. אולי הוא לא יאהב את זה שיצרתי איתם קשר מאחורי הגב שלו.. אני לא יודעת , אני מפחדת לעשות משהו שיקלקל את הקשר איתו.. זה עוד די טרי מבינה ?

למעלה