יש עוד כמה אמנים...
ייתכן שחלק מהם לא ניתנים לתימלול מלא דודו טופז (כל המערכונים שיש באוסף בלדה לאורנג'דה) דודו דותן - אני מניח שאת מכירה את כל הקטעים שלו. עודד בן חור - ילד מהעתיד (איי בי אמה) אלי יצפאן חופשה באילת, מילואים, נהג מונית, זכרונות ילדות (נראה מי מצליח לתמלל את תרגום סימולטני, וחדשות בינלאומית) יעקב כהן - מסעדות גורמה ישראל קטורזה - סופר, טלוויזיה עם האישה חומה ומגדל - המכונית במוסך / הגרז'ניק אריק לביא ושושיק שני (המטריה, הילדים, כרמלה, דרבנו גרשום, בונדוס 4 ישראל, סיגריה ראשונה) דן בן אמוץ (לא בטוח שאני מכיר את כל הקטעים שלו) ההספד, התכנית לעקר הבית, הירקן, קללות, תורת הנאום, מספרים מיומנו של ילד בן תשע, שמעון ישראלי בומבה של שחקן, רחמו החייל, בת שבע, חם, אדם שבור/מוזיאון השעווה שמוליק סגל (רוב הקטעים שלו זה מאפרים קישון) (לפי רצון, רגינה פליישהאקר, בניין ההסתדרות, מצפון תפתח הרעה/הלסינגפורס החזרת ההלוואה, רונדו/בונבוניירה, שטוכס, קנינו מכונה מדיחה, להיות שמן, יום האב טלוויזיה, זוהי הארץ שלי, המכונית, דודה בלומה, בר מצווה, אדיבות, אגדת הבית הצוחק ממשלה בקיבוץ חנה לסלאו 12 שנות נישואין, בית אבות למפורסמים, צ'רטר, ילדים זה שמחה תיקי דיין 7 שנות נישואין, הבדיחה הצרפתית, ל"ג בעומר, הכרטיסנית, הקורסיקאים מס הכנסה, רגע של עברית, המלח, העיוורת אורנה בנאי בדיחות עדתיות, לימור ומירו במצפה הימים, לימור ומירו בתאטרון שלישיית התאומים + האיחוד עם גבי עמרני רבותיי פצצה, אדון בר אדון (2 גרסאות), בן או בת, איפה החתן, המטריה, ברל מונטאן חצטוריאן, אישור מרופא/המשוגעים, אליבי פופיק ארנון ומוני מושונוב - סיסמה מתי כספי - מוריס והיונים רבקה מיכאלי שעות בין ערביים, להחזיק ילד, הלו אדון פרח להקת הנח"ל גבר ואישה (אריה ויונה) להקת פיקוד דיזינגוף - שלום למורה לטבע, לופו רבינוביץ במשרד הרישוי מושונוב ובראבא + ערב חד פעמי - לא בטוח שאפשר לתמלל את הכל לא סיכמתי עוד: ספי ריבלין, ציפי שביט, אסי וגורי, אלי ומריאנו, קומדי סטור, טל פרידמן ומשה פרסטר מערכונים של להקת פנצ'ר, יאיר ניצני (האשם תמיד), יונתן גפן, יורם טהר לב