חביבים

חביבים

סליחה על ההפרעה.. האם אתם מודעים לעובדה שאם היתה כאן מדינת הלכה-יהיה מותר לרצוח אתכם בכייף?? סתם מסקרן אותי..האם יבוא יום ותלחמו נגד הדת ספציפית.!!.או שאתם מחכים לימים הנוראיים? ובקצב שהם משריצים זה יקרה בקרוב.

GrimBoy

New member
../images/Emo190.gifקוואנטית החמודה...

לא תיהיה כאן מדינת הלכה. יש פה מספיק חילוניים שעצם העובדה שהחרדים חשים את עצמם על ההומואים מעצבנת אותם כדי שרק בשביל הפרנציפט הם לא יאפשרו להם לנקוט כלשהו צעד נגדנו. מעבר לזה? שיבואו... יש לי אחלה קוטל חרקים וכמה מלכודות עכברים ישנות...

i v g y

New member
מצפה לרגע הזה כלכך

נייט הוא לא יגיע הם תמיד השריצו עדיין אותנו יש יותר ובואי נגיד שמלחמת עולם שלישית תבוא יותר מהר מאשר שהדת תתפוס מקום של ממש

easyjet1

New member
הסטטיסטיקה בעדנו...

החרדים אכן מביאים לעולם יותר ילדים אבל למזלנו, יש מגמה תמידית של עליה במספר החוזרים בשאלה (לעומת החוזרים בתשובה) יש עלייה במספר החלוניים (לעומת מספר המסורתיים והחרדים) ולבסוף, יש עליה תמידית במספר ההומואים המוצהרים (וזה כמובן, בכל העולם)... אז אל תחששו לקיומינו. אלא לקיומם. לפי מה שזכור לי. רובם של החרדים חיים על חשבון המיסים שאנחנו משלמים, קיצבאות שאנחנו ממנים, וביטחון שאנחנו (בלבד) מספקים בהיותינו מתגייסים לצבא.... (ואגב, גם החרדים שאכן עובדים, הם לרוב משגיחי כשרות או רבנים עירוניים, שגם אותם, אנחנו מפרנסים רק שלא בפועל, אלא בעקיפין)...

סוריאל

New member
למה את דואגת?

ממילא זה לא יקרה לפני 2012, ועד אז העולם כבר ממילא יחרב, לא? או בקיצור - אם נתעלם לרגע מהשנאה המטומטמת שנוטפת מכל שורה בדברייך - את לא הראשונה ולא האחרונה שחזתה את סוף העולם, וכמו כל אלה שקדמו לך גם את כנראה תזכי לחיות ולראות בהתבדות נבואת החורבן שלך.

למעלה