*מתנדבת מיד למשימה*../images/Emo82.gif
הסדרות עם הפסקולים הכי טובים לדעתי:
Slayers כל שירי הפתיחה והסיום. הם מדהימים. באמת. שמותיהם: Get Along (פתיחה ראשונה) Give A Reason (פתיחה שנייה) Breeze (פתיחה שלישית, ובכלליות השיר האהוב עלי) Never Give Up (סיום ראשון) Jama wa Sasenai (סיום לא-יודעת-איזה) ואני לא מכירה את הסיום האחרון, מצטערת... -_- השירים האלה מושרים ע"י מגומי האייאשיברה, מדובבת וזמרת יפנית מאוד טובה ונערצת.
Shaman King כל שירי הפתיחה והסיום (גם הם של מגומי
) Oversoul (פתיחה ראשונה) Northern Lights (פתיחה שנייה) Trust You (סיום ראשון) Omokage (סיום שני. שיר
מדהים
) ויש עוד המון image songs יפים של הדמויות.
Inuyasha I Am (פתיחה שניה) Grip (פתיחה רביעית נדמה לי) One day, One Dream (פתיחה לא-יודעת-איזה) My Will (סיום ראשון, וגם השיר האהוב עלי) Fukai Mori (סיום שני) Dearest (סיום שלישי)
Naruto Wind (סיום ראשון) Harmonia (סיום שני) Kanashimi o Yasashisa Ni (פתיחה שלישית. שיר חביב, לא יותר מזה) ואני ממליצה לך להוריד גם את מוזיקות הרקע, הן ממש יפות.
Chrno Crusade Tsubasa Wa Pleasure Line (פתיחה) Sayonara Solitude (סיום)
Full Metal Alchemist השירים שעד עכשיו הכרתי: Melissa (פתיחה ראשונה. זו רק אני או שהלחן של השיר הזה נורא מוכר?
) Kasenai Tsumi (סיום ראשון) ואם אהבת את שיר הפתיחה של פול מטאל פאניק, יש לסדרה הזאת עוד שיר יפה - Karenai Hana. אני לא בטוחה אבל נראה לי שזה שיר הסיום (אור תגיד לך
) ואני בטוחה שתאהבי אותו. מקווה שעזרתי!