חביביי!

Kouryuu

New member
חביביי!

אז כך, הורדתי לי מהסולסיק את שיר הפתיחה של 'פול מטאל פאניק', והממ, די התלהבתי. זה שיר שולת! (Full Metal Panic-Tomorrow) עכשיו, מכיוון שאני יודעת שיש כאן חובבי אנימה, מנגה ומוזיקה יפנית, אבקש את עזרתכם- התוכלו להמליץ לי על מוזיקה יפנית מאגניבה ושאווה? אודה לכם מאוד אם כן. אריגאטו~! ^-^

Gizmo15

New member
אפשר להוריד ב-../images/Emo28.gif

downloads.com פחות או יותר כל דבר, כולל סולסיק
ברגע שהורדת- זה ממש ממש פשוט להשתמש בו... בהתחלה מקפיץ לך המון הודעות חד פעמיות כאלה, אבל אח"כ סתם יש search וכאלה ופועלים לפי אינסטינקטים

Silver Fox

New member
*מתנדבת מיד למשימה*../images/Emo82.gif

הסדרות עם הפסקולים הכי טובים לדעתי: Slayers כל שירי הפתיחה והסיום. הם מדהימים. באמת. שמותיהם: Get Along (פתיחה ראשונה) Give A Reason (פתיחה שנייה) Breeze (פתיחה שלישית, ובכלליות השיר האהוב עלי) Never Give Up (סיום ראשון) Jama wa Sasenai (סיום לא-יודעת-איזה) ואני לא מכירה את הסיום האחרון, מצטערת... -_- השירים האלה מושרים ע"י מגומי האייאשיברה, מדובבת וזמרת יפנית מאוד טובה ונערצת.
Shaman King כל שירי הפתיחה והסיום (גם הם של מגומי
) Oversoul (פתיחה ראשונה) Northern Lights (פתיחה שנייה) Trust You (סיום ראשון) Omokage (סיום שני. שיר מדהים
) ויש עוד המון image songs יפים של הדמויות. Inuyasha I Am (פתיחה שניה) Grip (פתיחה רביעית נדמה לי) One day, One Dream (פתיחה לא-יודעת-איזה) My Will (סיום ראשון, וגם השיר האהוב עלי) Fukai Mori (סיום שני) Dearest (סיום שלישי) Naruto Wind (סיום ראשון) Harmonia (סיום שני) Kanashimi o Yasashisa Ni (פתיחה שלישית. שיר חביב, לא יותר מזה) ואני ממליצה לך להוריד גם את מוזיקות הרקע, הן ממש יפות. Chrno Crusade Tsubasa Wa Pleasure Line (פתיחה) Sayonara Solitude (סיום) Full Metal Alchemist השירים שעד עכשיו הכרתי: Melissa (פתיחה ראשונה. זו רק אני או שהלחן של השיר הזה נורא מוכר?
) Kasenai Tsumi (סיום ראשון) ואם אהבת את שיר הפתיחה של פול מטאל פאניק, יש לסדרה הזאת עוד שיר יפה - Karenai Hana. אני לא בטוחה אבל נראה לי שזה שיר הסיום (אור תגיד לך
) ואני בטוחה שתאהבי אותו. מקווה שעזרתי!

HuGo Hell

New member
*אוזניים קשובות* ../images/Emo1.gif

מישהו בקשב עזרה במוזיקה יפנית?! אז ככה!:
JPOP: Megumi Hayashibara - Brave Heart Megumi Hayashibara - Dont Be Discouraged megumi hayashibara - Para Rira Para Daisu Megumi Hayashibara - Sakura Saku (Love Hina OP) megumi hayashibara - raging waves Megumi Hayashibara - Breeze Megumi Hayashibara - Give A Reason Megumi Hayashibara - Get Along Sakamoto_Maaya - Birds Maaya Sakamoto - Cries in the Dark Maaya Sakamoto - Another Grey Day in the Big Blue World Yuki Kajiura - Fake Wings Yuki Kajiura - Canta Per Me Yuki Kajiura - Key Of Twlight Gravitation - Spicy Marmelade Gravitation - Shining Collection T.M Revolution - Invoke T.M Revolution - heart of sword JROCK: Dir en Grey - Ain't Afraid to Die dir en grey - cage Dir en Grey - Yokan dir en grey - raison detre X Japan - Crucify My Love X Japan - X X Japan - Dream Malice Mizer - Beast of Blood Feel_So_Bad - Fuckin'_Kenryoku​
תהני כפרע

Silver Fox

New member
Brave Heart! ../images/Emo99.gif../images/Emo82.gif

איך שכחתי להמליץ על זה, איך?! *נתקעת בקיר*

Kouryuu

New member
אריגאטו מינה!

היש עוד אנשים שרוצים להמליץ? תבורכו. ^-^

למעלה