חביבותי....

feelin^lost

New member
חביבותי....

חג שמייח לכולכן...אני חזרתי לי לשיגרת הדיאטות...אחרי שהייתי משוכנעת בזה שיצאתי במאה אחוז... דרך אגב מיששהי פה עכשיו? שלכן...שי

t@gel

New member
שי יקרה שלי - חג לבן

יודעת למה לבן? כי קראתי את הודעותייך...את לא תתחפשי לחושך...בכל חושך יש טיפה אור...אור לבן זוהר, אפילו אם הוא כמעט בלתי מורגש, בלתי מושג כרגע. לא פלשת לשום נחלה כאן, כי אם הצטרפת למקום שבו חשבת שתרגישי טוב יותר. חיפשת אהבה ותשומת לב...צדקת שי מתוקה...כי פה תקבלי את הכל...יחס חם, אהבה, תמיכה...ועם הזמן תוכלי להפתח יותר ולספר מה קורה איתך בכל יום וכל רגע נתון...עם הזמן אף תראי כיצד את יכולה לתרום לאחרים כאן מניסיונך האישי במאבק לבריאות. ברוכה הבאה מתוקונת, ראי עצמך כאחת מאיתנו. סליחה שלא הייתי כאן כשנכנסת. אבל אני כאן מידי פעם ואשמח לדעת שהתאקלמת ואת מרגישה כאן טוב. בהצלחה אוהבת מאוד תגל

feelin^lost

New member
תגל...

תודה...הייתי צריכה בדיוק עכשיו מילה חמימה... תרגישי טוב שי

שי, יקירה

ועכשיו, אחרי שקיבלת את בירכתה החמה והאוהבת של בעלת הבית....התמקמי לך חופשי, פירשי את רגלייך, ומיצאי את מקומך ביננו. אנחנו כאן בשביל, כשתרצי לספר... לתמוך... לעודד... ולהיתמך. חמים פה אצלנו, האהבה זורמת, נוצרים קשרים... כל אחד נותן ולוקח ככל יכולתו וכפי רצונו והרגשתו. תמיד פה בשבילך אני, וכל שאר חברי הפורום. מאיה

feelin^lost

New member
לאט לאט...

אני מתחילה לקלוט את האווירה... כשאמרתי שאני מרגישה כאילו אני פולשת זה היה רק בגלל שקראתי וראיתי שיש פה משהו אישי, מיוחד... אני מתאקלמת לי...פשוט אני בנאדם כזה שצריך זמן יום טוב שי

למעלה