שלום, אני שחקן חדש (סה"כ 3 פעמים על המגרש), יש לי יסוד סביר להניח שאינני חובט נכון בכדור. אחרי המשחק כואבת לי הכתף במשך יומיים בערך כשאני מזיז את היד.. אשמח לפויינטרים על חבטה נכונה - הכיצד? תודה,
יש שתי אפשרויות: 1. שאתה חובט לא נכון 2. שיש לך בעיה רפואית במקרה השני מומלץ להתייעץ עם רופא או עם מומחה בתחום במקרה הראשון, אתה יכול לבקש משחקן מנוסה או מדריך במועדון שיסתכל עליך בזמן המשחק ולהגיד לך אם החבטה שלך טובה או לא. אם הכאב ממשיך, אתה כנראה גורם לנזק מתמשך. בגדול, נסה לא להפעיל את שרירי הכתף יותר מדי, אלא להשתמש בכל היד כמנוף, ולהזיז את כל החלק העליון של הגוף כדי לקבל תנופה. הדרכה מקצועית בנושא גם יכולה לעזור לסיכום, נסה לצפות בהדרכה כאן באתר, אולי יש שם טיפים נוספים: http://www.guide-to-squash.org/wm/pages/front/index2.html בהצלחה
אני חושב שזה קשור לזה שאתה לא מתאמן הרבה ואז בא ומשחק חזק בלי חימום... עד שבוע שעבר לא שיחקתי כמעט חודש אולי 20 דקות בשבועיים והתחלתי לשחק חזק בלי חימום וכאבה לי הכתף... פעם הבאה לפני שאתה מתחיל לשחק, תעשה חימום ותתמקד בכתפיים. מה שבטוח שאם תתאמן יותר לא יכאב לך כי השריר יהיה מאומן. רופא אני לא וקח את זה כדעה והמלצה יונתן