חבורת פארשים!

חבורת פארשים!../images/Emo2.gif

מילא לשכוח אותי, סבבה, וזה, הבלגתי. אבל היום יומולדת לנירית!!!
מזלטוב בובי, בואי נזדקן ביחדP:

אמן סלע

New member
והווו

אני זכרתי אבל לא ידעתי אם לפתוח שרשור...|מתבייש| נירית מזל טוב אני אוהבת אותך המונייייייים וגם את אלונה. שתי זקנות... [בכלל מי שמדבר..]!!!!! סתם שיהיה לכן הכי כייף שיכול להיות בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בלי הרבה שטויות של גיל 16 כן...?!~ זהו. תהנו ביושששששששששש :p

חלי

באמ נראה לך שאני לא אנצל את כל האפשרויות שיש לעשות את כל השטויות של גיל 16? D: סתם חחח תודה נשמה :)

אהובות שלי!

למרות שאמרתי לשתיכן ,אבל עוד פעם אחת לא תזיק! שיהיה לכן אחלה 16 ..תמיד תמיד תמיד תמיד אבל תמיד תהיו מאושרות,ושדמעות ירדו לכן רק משמחה.. ואני מתההההההה עליכככככככככן!

חזוז

New member
מזל טוב לשתיכן!

יופי יופי! יומולדת וברכות! מזל טוב לשתיכן! הלוואי שתגיעו לגיל 85 כי מעבר לזה לא נראה לי שיהיה כ"כ כיף להיות איתכם כי תהיו זקנות ומגעילות. הלוואי ותמצאו את דרככם בעולם ואת משמעות החיים, כי זה נראה לי די נחמד לדעת מה היא. תביאו סוציאליזם! מזל טוב והרבה בהצלחה, זהר.

אבל משמעות החיים ידועה../images/Emo2.gif

42. :) [רק מי שקרא את "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"/דאגלס אדאמס יבין
]

פורה

New member
עקב מיעוט משתתפים.. כרגיל

למה הם מצפים? יש לנו כלכך הרבה סמינרים הקיץ.. אני בטוחה שזה בחיים לא היה ככה, אבל הכסף שיש לאנשים הוא גם מוגבל.. את זה שכחו.. אני בכלל לא מופתעת..

אמן סלע

New member
האמת גם אני לא..

יש כ"כ הרבה דברים בחופש הזה..שאין זמן\כסף לאפחד... תכלס, אני יצאתי גם מחוסר זמן וגם כי אני לא בטוח מדריכה גו"ב ואין לי את מי ללוות..וכי סתם זה ניראלי סמינר מיותר שהתחיל מהשנה...באמת שהוא נראלי מיותר. ליאור את באה להרכבה נכון?

למעלה