חבורה

Vick Vega

New member
חבורה

שלום. בודק אפשרות להקים קבוצת AD&D באזור קריות. גיליים 20+. קשר ל e-mial. תודה

BlueBeIl

New member
מפיו של מלך שגיאות הכתיב.

ומה הרעיון של לכתוב כל פעם ------------------ במקום כותרת?

מתי פעם אחרונה הייתה לי שגיעת כתיב?

וכשאין לי כותרת ואני (משום מה) לא רוצה לכתוב משפט ראשון אז אני כותב -----------------

BlueBeIl

New member
הרגע

שגיאה זה עם א´. ומה שהוא כתב... זו לא הייתה שגיאה שצריך לתקן, פשוט התבלגן לו קצת הסדר. וכל הקטע של האותיות הגדולות - ממש לא קריטי.

איזה 2 מעצבנים שניכם!!!

כל דבר שהשני טועה או עושה לא טוב יש לכם מה להגיד ולקלל אז יאללה תתבגרו כבר!!!
נ.ב למה "נשמעתי" כמו מישהו שבאמת אכפת לו?!

Shmulikrazyy

New member
אף אחד לא קילל שם

כמו שכורה הפחם לא ילמד את החקלאי את עבודת המזרע, כך לא יתקן בעל שגיאות הכתיב שגיאות של אחרים. It´s as simple as that

זה נכון אבל...

יש לו שגיאות כתיב, כמו לכולנו והוא מבין את זה אבל, אבל למה לעשות מזה צחוק?! וגם אתה השהם, תנסה פחות להתעצבן מכל דבר... *מנסה ללא הצלחה לפתור את הבעיות*

BlueBeIl

New member
אני לא עושה צחוק מהשגיאות שלו....

הוא עשה צחוק משגיאות של מישהו אחר.

1) אני לא מתכוון עכשיו

2) BlueBeIl אמרה לי באס"ק שהיא "אני אף פעם לא צוחקת על השגיאות שלו! לפעמים הוא מעצבן אותי אז אני יורדת עליו שהוא מטומטם" זה היה "העתק" "הדבק" מההיסטוריה... וBlueBeIl המטרה שלי היא לא להתווכח איתך המטרה היא להגיע למצב שאת והשהם "בסדר" ביחד!

BlueBeIl

New member
מה הרעיון....

לנהל איתי שתי שיחות גם באיי סי קיו וגם בפורום ולהגיד בהן דברים אחרים?

Shmulikrazyy

New member
למה אתה מתעקש לשחק את ה -

Peacemaker? הנקודה שלה היתה במקום וזה גם די משעשע שמישהו כותב "מתי בפעם האחרונה היתה לי שגיעת כתיב". אל תהיה כבד

BlueBeIl

New member
מורפיוס מוסר

שהוא כתב את זה רק כי שעמם לו. הוא בחיים לו יכתוב את זה בעצמו אז אני כתבתי.

BluePrint

New member
והנה (סוף סוף) השגיאה של BlueBell.

"הוא בחיים -=לו=- יכתוב את זה בעצמו...." וכאן היה צריך להיות "א". BlueBell, נפלת בפח של עצמך.

BlueBeIl

New member
אתה עושה את הפרצוף הזה???????

עוד יש לך את החוצפה??? אף פעם לא אמרתי שאני מושלמת!!! מיש שירד על שגיאת כתיב ועוד על שגיאת כתיב מטומטמת בשרשור הזה היה השהם האפל בכלל! כולכם מגעילים ואני שונאת אתכם. שיהיה לך יומולדת מסריח.

Tanath

New member
אאוצ´, מי דרך לך על הזנב?

נראה לי שכדאי להקפיא את הפתיל הזה, להרגיע קצת את הרוחות.

BluePrint

New member
מה בדיוק את חושבת שהפרצוף הזה מביע?

כי לדעתי זאת הבעה מאוכזבת. ותפסיקי לקחת הכל כל כך אישי, בסך הכל בדיחה. (קיוויתי שתגיבי בהומור: "וואי!, לא יכול להיות שירדתי לרמה של השעם העפל, אני הולכת להתאבד."
)

למעלה