חבורה של מושפעים.

חבורה של מושפעים.

אני לא מבינה, תראו איך אתם מעריצים אותה. יש הרבה רעב בעולם, הרבה זוועות. ואתם?! "איזה מושלמת שירי" "איזה הופעה מעלפת" "איזה זה איזה זה". אבל יום אחד תקומו ותקלטו על מה אתם מבזבזים תזמן שלכם. אבל בלי קשר- אני מעריצה שרופההה של שירי וכן היא מעלפת והיא מושלמת והחלום שלי זה לפגוש אותה!! כ=ו=ס=י=ת לפניםםם

linoy7

New member
את לא שמה לב, אבל את סותרת את../images/Emo41.gif

עצמך
+

linoy7

New member
וחוצמזה, מה קשור רעב בעולם?!../images/Emo41.gif

אם נפסיק להעריץ ולאהוב את שירי, אז החיים בעולם יהיו טובים יותר

Dorushh 3

New member
תגידי יש לך הפרעה נפשית או משהו?!

שתיהי סגורה על עצמך, תחזרי שוב! (או שלא)
וד"א- במקום ה"הפרעה נפשית" היה אמור להיות כתוב משהו אחר, אז את רואה הדר? אני שולט על עצמי

just adiki

New member
מה את רוצה שנעשה?

באמת.. אנחנו מודעים לכל הדברים האלה אבל מה זה קשור??! אולי זה ישמע רע אבל.. אנחנו צריכים לחיות את החיים שלנו, וזה שאני "מבזבזים" את הזמן על דברים כאלה זה בשביל הכיף שלנו וזאת האהבה שלנו ומה שטוב לנו לעשות

May Love Beli

New member
מה הקשר?

א. את סותרת את עצמך בטירוף ב. מה הקשר רעב? ג. את חושבת שאם נפסיק להעריץ אותה לא יהיה רעב בעולם? הרעב בעולם תלוי בנו?

../images/Emo4.gif

מה הקטע שלך
אני לא הבנתי בבקשה תחזרי על עצמך שוב.. מה הקשר בין הרעב לבין שירי
אני לא כל כך מבינה..

../images/Emo4.gif זהירות! שה"ז בדרך!

שה"ז = שרשור הודעות הזויות קודם כל אני רוצה להבין מה הקשר לרעב?! אם נפסיק לאהוב את שירי לא יהיה רעב בעולם? אני בטוחה שאם הרעב בעולם היה קשור להערצה של שירי אז אני לא הייתי מעריצה אותה ולא אוהבת אותה ולא כלום... אבל בגלל שאין שום קשר בין הדברים כדאי שתחשבי טוב טוב לפני שאת כותבת הודעה
תאמינו לי שניסיתי וניסיתי לחשוב מה הקשר ולא מצאתי!!! ואני לא יודעת מי אחראי פה על פסיכולוגים אבל כדאי שתזמינו אחד ומהר! *פיצול אישיות*

Dorushh 3

New member
שה"ז זה הכי שולט בעולם../images/Emo99.gif../images/Emo216.gif

אנחנו גם צריכים לנסות

linoy7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gifאחחח נוסטלגיותתת../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

למעלה