חבורה של ליצנים.

yarivos

New member
חבורה של ליצנים.

חשבתי אני אכנס לפה ואני אראה את התשובה הווירטואלית לאלבומו האחרון של מושיק עפיה, במקום זה אני מגלה פשוט חבורה של משועממים שמקשקשים אחד לשני על בירות ומזגנים. מה??? אכזבה קשה. יריב.

Queen Of Love

New member
../images/Emo4.gif

אנחנו חבורת משועממים
נפגעתי. עכשיו אני לא מזמינה אותך להצטרף אליי לכוס

מאו יין

New member
יריב שלום לך!! ../images/Emo140.gif

למה ישר להעליב???? הרשה לי לספר לך על פורום אכזבות, כל מי שנמצא בפורום זה נכנס איליו כתוצאה מאכזבה כלשהי שעברה עליו, אז מה? כל אחד יכתוב מה מאכזב אותו וברגע שהוא לא מאוכזב יותר או שכשהבעיה שהטרידה אותו מלחתחילה נעלמה עליו להיות מגורש מהפורום???? הפורום הזה מורכב מאנשים שונים עם בעיות שונות ואכזבות שונות (ודומות,הרי כולנו חלק מאותו עולם...
). אבל האווירה שנוצרה בפורום היא לא של חבורת מדוכאים שרק מדברים על מה שרע כל היום כל הזמן,אלא של אנשים רגילים שהתחברו מאוד אחד לשני ונמצאים פה לא רק "בזמנים הקשים" אלא יום יום כמעט! ולכן מעבר ל"אכזבות" יש פה אווירה שמחה ותוססת שעוזרת לאותם אנשים שבאו מאוזבים לחייך ולדעת שיש אנשים נהדרים "באמצע הדרך" שכשרע תמיד יהיו פה בשבילך!!!! וכן לפעמים מדברים על שטויות ,אבל אם היית "מחטט" קצת יותר מבדף אחד הייתה מוצא גם את ההודעות הרציניות עם כל הבעיות שבעולם...ודיונים מעמיקים יותר ומעמיקים פחות... זה פורום יחסית מאוד פעיל ברוב שעות היום ולא נשבה ונקטר כל היום...צריך גם לשמוח לפעמים! מה גם שאנחנו מכירים אחד את השנייה ואת האכזבות אחד של השנייה,אז יודעם מתי הכל בסדר ומתי לא... אתה מוזמן לשתף אותנו במה שאתה רוצה ותנסה אותנו,אולי אנחנו יותר מחבורת
.... באהבה
מאו יין.

golem

New member
לא בטוח מי פה הליצן ...

אם כי דווקא יש לי סברה טובה מי הליצן מאיתנו פה...

ניקולי

New member
ג´ס ממוש

תמונה מדהימה.. אבל אני לא חושבת שיש לזה גיל להרים את הראש.. כי ינאי שלי הרים את הראש עוד בחדר לידה כששמו אותו על הבטן שלי...את קולטת עוד בחדר לידה..... נשיקות למיקוש וחיבוקים אוהבת את שתיכן ניקול*

ניקולי

New member
למה אני ../images/Emo163.gif

למה ההודעה של ג´ס יצאה לי כאן??? דרך אגב.. איש נחמד אולי אנחנו משעממים אותך.. אבל למרות המילה אכזבה אנחנו אנשים דיי מאושרים.. ומה בעצם חשוב מהאושר???????

למעלה