חבובים של גיוס 16.12!

McBlack

New member
חבובים של גיוס 16.12!

עד לפני כמה שעות הייתי מיועדת לגיוס של ה-16.12 אבל אז קיבלתי שינוי ל-9.1, גם חברה שלי מה-16.12 קיבלה שינוי מועד (הקדימו לה בכמה ימים), ורציתי לדעת אם גם לכם שינו תאריך ואם יש לכם מושג למה וכו'... ממה שהבנתי זה עמד להיות גיוס ענק אז אולי סתם החליטו לפצל אותו?

Lital1989

New member
חחח גם אני אמורה להתגייס בתאריך הזה../images/Emo39.gif

מקווה שלא ישנו לי ..

McBlack

New member
מבחינתי זה מצויין שדחו, למרות שזה די משגע,

עד שאת מעכלת את העניין שנשארו לך 45 ימים לגיוס (וכן, היום זה היה 45 ימים לגיוס) את חוזרת ל-69...
אני עדיין לומדת נהיגה (התחלתי רק אחרי סיום בצפר, לקחתי את הזמן) ככה שדחיית גיוס נותנת לי עוד זמן לטסט שזה סבבה
אבל מה, כשהם שינו לי את התאריך התחלתי להילחץ גם שהם עלולים להקדים לי אותו בשלב מסויים
שזה כבר עלול להוציא אותי לסיטואציה המחורבנת בה אתגייס אחרי כישלון בטסט ראשון
קיצר, אני מקווה שהחבר שאמר לי על ה"מקסימום 3 פעמים" התכוון ל"מקסימום" ולא ל"מקסימום, ממה שאני יודע". כמה פעמים לך שינו?

Lital1989

New member
לי לא שינו../images/Emo39.gif

אמרתי שאני מקווה שלא ישנו לי אותו..מתחיל להיות משעמם כל החופש הזה אז אני לא רוצה שידחו אותו..אבל גם לא רוצה שיקדימו אותו כי ככה בחנוכה יהיה לי חופש חחח... ואני מקווה שתספיקי לעבור טסט לפני הגיוס אבל גם אם לא לא נורא, אם תהיי בבסיס פתוח תוכלי להמשיך ללמוד גם בצבא

tati16

New member
חח בצבא כמעט ואין היגיון.. אבל

אני הייתי אמורה להתגייס ב-14/11 ודחו לי את הגיוס ביום.. (כן כן עוד 15 יום בדיוק אני מתגייסת.. קשה לעכל חח) ובאתר שבוז ראיתי את הרשימה של התאריכים ומי מתגייס למה באותו תאריך וב-14 היה אמור להיות יום גיוס ענק של מורות חייולת וסטילים ועוד הרבה הרבה.. אז כנראה העדיפו לפצל את הגיוסים.. בכל מקרה במוקדם א במאוחר זה יקרה ושיהיה לכולם גיוס קל ונעים! =]

anati17

New member
גם לי איחרו!!

גמאני וחברה שלי היינו מיועדות לגיוס הזה..לי איחרו ל-7.1 ולחברה שלי הקדימו בכמה ימים..זה ממש מבאסס שמפצלים את הגיוס הזה.....למה הם עושים את זה?אחרי שהקדמתי את זה לדצמבר הם שוב מאחרים לי?אז מה הקטע..?

למעלה