"חבה נגילה".....ברוסית

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
"חבה נגילה".....ברוסית

ועוד איזה בבושקה....... בפורום של כליזמרים......... אני אוספת את השירים שהם מדביקים......ויש לי אוסף נכבד של ניגונים בן בן, אתה תחגוג כשתשמע את החומר.......

אפשר להצטרף? ../images/Emo9.gif

אני קצת ביישן
אם יש מישהו שיכול לספר על הבבושקה על הניגון והמילים אני אודה לו מאוד
מיותר לציין שהפורום שלכם מתוק מדבש
)

magy

New member
איזו שאלה , איש הרוח????

חיכינו לך עידן ועידנים..... יש איזה לינקאג´ בין הפורום שלך ושלנו.... בשניהם עוסקים בחומרים של פעם.... יהודיים, ישראליים, שעושים טוב על הנשמה. ברוך הבא........איש הרוח....... אתה מוזמן להדביק גם לנו קצת ניגונים.......(שלא ארוץ אלייך כל יום לחפש....
) ויש לנו את בן בן,,,,,,(בן אהרון) אידישיסט ידוע...... הוא בטח יידע משהו...... ואם לא , אז יידע משהו אחר.... עשיר הבן אדם בידע ומסורת....... ואל תשכח להודיע לנו על פסטיבל הכלייזמרים בצפת....... אגב, אנחנו מאד אוהבים פה ביישנים..... אובידערזעהן.......

שילה1

New member
ברוך הבא איש..קח ../images/Emo96.gifשב עמנו..

הנעם לנו מזמירותיך...

צהריים לכם אנשים - עוד יומיים מפגש

ולא מתרגשים? מוזר לי... כי אני מתרגשת, מצפה ומחכה לפגוש את החיוכים, החיבוקים והסיפורים... תהיו לי בריאים

שילה1

New member
מתרגשים מאוד....

וגם מצפים.. ונראה את כל ה"חדשים"..והגרים במרחקים.. והוותיקים.... ..

מקווה שאגיע

כי בינתיים הבן יקיר לי הצעיר שבהם מפתח חום ושוכב לבן כמו שלג על המיטה וכן, הייתי אצל הרופא והוא לא מצא כלום מקווה שמחר יהיה טוב יותר ואם לא אגיע נא לחבק את כולם פעמיים ולהחזיר לי בהזדמנות את כל העודפים

magy

New member
ילדים קטנים , לא נותנים לנו לישון

ילדים גדולים, לא נותנים לנו לחיות......... נקווה שיבריאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מסכים איתך magy ../images/Emo13.gif

אכן גם מוסיקת הכליזמר עוסקת בחומר של פעם,לגבי פסטיבל הכליזמרים אני אשמח להודיע,אני גם אופיע שם ואשמח להכיר חברים מהפורום שלכם וגם מפורום כליזמרים,אולי...אולי ניתן יהיה לעשות מפגש משותף בפסטיבל הכליזמרים של שני הפורומים
אבל זה תלוי כמובן בכם,רק נכנסתי היום לכאן וכבר אני מארגן מפגשים
משהו שקשור קצת לנוסטלגיה...אני כבר דור שביעי בצפת הסבא הראשון עלה לארץ ישראל,לפני משהו כמו 160 שנה,נולדתי ואני גר גם היום בבית של המשפחה זה בית עתיק וישן עוד מהתקופה ההיא של הסבא שהזכרתי הוא כמובן עבר שיפוצים ושינויים,תמיד גדלתי על מוזיקת הכלייזמר היו לנו תקליטים ישנים של 78 סיסובים,מישהו זוכר?,בכל צד בתקליט היה שיר אחד,כסף לא היה ,אבל שימחה תמיד הייתה בבית תמיד הפטיפון היישן היה מנגן את הניגונים הרומניים,בעיקר ניגונים רומניים,כשקלרינט מייבב ברקע,היום אני מנסה לשחזר את התמימות והפשיטות של פעם,קשה...קשה לי להתנתק מזה...זה נראה לי...איך נקרא לזה? יותר אמיתי:))) טוף...גמרתי להשתפך
ואני אלך לכתוב לשאר החברים שקיבלו אותי כאן בסבר פנים יפות,לא לפני שאני אעלה כאן לכבודכם שני ניגונים רומניים לכבוד חברי הפורום:)))

ברוך הבא איש הרוח../images/Emo140.gif

ו"אין הביישן למד..." זה יעבור לך - עוד תראה! וחוצמיזה - אנחנו אוהבים אנשים שחושבים שהפורום מתוק מדבש.. ככלל, אנחנו אוהבים אנשים שמפרגנים...!

שקדי

New member
ויום טוב לאיש הרוח ולכווווולם../images/Emo140.gif

משב רוח מרענן זה מה שחסר לנו עכשיו פה בעמק איש........יש עליך רוח ספייר בוא .......שב עימנו כאן

ברוך הבא איש ../images/Emo121.gif

ואם אינך, בענייני באבושקות. (ישישות) תמצא, כאן, רק צעירות חדורות נוסטאלגיה מרעננת.

למעלה