חאריס אלקסיו

nahumpur

New member
חאריס אלקסיו

מי יכול לרשום לי בבקשה את שם להיטה האחרון של חאריס אלקסיו ביוון בחורף האחרון. בתודה מראש

orna44

New member
To Kyma

הגל. לך נחום וגם לאחרים, הנה השיר המקסים הזה. http://www.streamload.com/ornas/01.to_kyma.mp3

eve88

New member
לאורנה

יופי של שיר.... אתר נחמד באמת.

eve88

New member
הי

לאורנה שלום אני מבקשת לדעת איך הורדת את השירים האלה שברשימה שלך? אפשר הדרכה? תודה eve88

../images/Emo101.gifדיסקים של חאריס אלקסיו

אני מחפש כבר שבועיים דיסקים של חאריס אלקסיו , הייתי ב5 חנויות באיזור תל-אביב וקיבלתי איזשהו סיפור על יבואן שהתחלף ולכן יש מחסור ???!!!. שאלותי: 1. האם יש חנות מומלצת באיזור תל -אביב\השרון שמתמחה במוסיקה יוונית?? 2. למזלי אני נוסע בראשית יוני ליוון ,אשמח לקבל המלצות לדיסקים של הנ"ל (שמעתי על דיסק חדש שנמכר ביוון עם dvd במארז אחד -האם משהו מכיר?). 3. השיר שצרפה אורנה באמת מקסים , האם ניתן לקבל הדרכה להורדה במסגרת מגבלות הפורום? והכי חשוב אני כותב לראשונה כאן בפורום , כלאמר מזה כמה חודשים אני צופה שקט והיום יצאתי לאויר הפורום לראשונה!!!

eve88

New member
גם אני חדשה...ברוך הבא

אני נמצאת כאן בקושי חודש וחצי, מאז המופע היווני בקמלוט....וקיבלתי כבר כמה טיפים נהדרים מחברי הפורום באשר למקומות בילוי לאוהבי מוסיקה יוונית. אז תהנה. בקשר לשאלותיך על חנויות המתמות ביוונית, היתה פעם חנות בשם זאוס בדיזנגוף סנטר בצד המזרחי...לא יודעת אם עדיין קיימת אך היה שם מבחר גדול. להתראות

תודה לגרב הורודה..

מה הכוונה מספר אישי ,אני חדש בטכנולוגיה. האם הכוונה לicq ????

קולט ,אבל באיטיות

רק עכשיו ראיתי שמדובר ב"מס' איסי" ולא אישי.(כנראה hangover משבת). הערב אני ארשם לicq ואשלח לך מספר . תודה מראס . (מראש)

רעם 23

New member
צלילי הבוזוקי

נסי אצל שוקי מצלילי הבבוזוקי ברח סלמה בתל אביב יש לו הכללללל

Nava5

New member
כל התותחים רועמים

=כל הקאליברים של הפורום כבר עוזרים/יעזרו לך, ולכן לי - הצעירה והקטנה - לא נותר אלא לברכך על הצטרפותך אל שורותינו
... ואוסיף ברכת
על צאתך לאויר העולל... אופס... העולם!

למעלה