חאפלות במשרד
?

enicegirl

New member
חאפלות במשרד ../images/Emo21.gif?

יש אצלכם כזה דבר? מביאים מלא עוגיות על הבוקר והחבר'ה במשרד מתחלקים, או שמביאים חטיפים, שוקולדים,עוגות ודברים כאלו? אנחנו כמה מחלקות, יש לנו מחלקה שנראה לי יש להם תקציב לאוכל, זה לא יאומן, כל הזמן רצים שם "מיני תופינים" ובקושי מכבדים אותנו אלא אם כן אנחנו באים להגניב קצת (כמובן ברשותם) אבל עדין.. המחלקה הזאת שכרה בחורה לחצי משרה שתתייק להם את החומר והיא פעם ביומיים מביאה להם עוגה שהיא אפתה או איזה פשטידה והם חוגגים משהו!!! השבוע היא עזבה (או שהעזיבו אותה - לא ברור) והיא החליטה לכבוד זה לעשות ארוחת בוקר למחלקה שלה (9 אנשים בערך) והביאה מלאאאא בגטים, סלטים, גבינות ושתיה למחלקה שלה (ולא כיבדו אפילו אותנו בשאריות!!!) וכולם שם בלסו אוכל.... איזה לא פייר! האם אנחנו שטחיים למידי? אין למחלקה שלי זמן לזה, אנחנו עובדים כמו נמלים, לפעמים מביאים עוגיות אבל מתלוננים על השמנת יתר. קצת נגנבתי מהם. איך אתם בקטע הזה? האוכל בשפע אצלכם או שאין זמן לזה?

jessy19

New member
בד"כ רק בפריסות לרגל דרגה

או יום הולדת, בעל/ת השמחה מביא/ה חטיפים ובורקסים ולפעמים אני סתם ככה מביאה וופלות או כל מיני שטויות אבל לא משהו רציני. חשבתי לנסות לארגן משהו כזה אבל לא היה שיתוף פעולה.

לפחות דבר חיובי אחד יש כאן...

כולם שווים! כל כיבוד מגיע לכולם. מתנות לחג זהות לכולם. רק היחס שונה

חאפלות במשרד

טוב אז אצלנו, אני מביאה כמעט קבוע פירות לעבודה כי אני אוהבת מאוד פירות וכמובן שמה על צלחה ומי שרוצה מתכבד, ובנוסף לכך כאשר יש אירוע למישהו אז הוא מביא בקלאוות וכל מיני עוגיות מזרחיות כאלה שקונים אצל הערבים כל מיני עם אגוזים ופיסטוקים טעים לאאאללההה ומשמין מאוד אז אני רק טועמת ובסוף מחלקים את זה לכל מיני אנשים שמגיעים למשרד, וכמובן כל יום יש קפה שחור כזה עם הל ששמים בתוך תרמוס וכל מי שמגיע למשרד מתכבד.

Blue Rose

New member
מי שחוזר מחו"ל

תמיד מביא משהו, ואנחנו גם חוגגים ימי הולדת...

yuli c

New member
אמממממ....

אצלנו עובדים מסביב לשעון אין כל כך זמן לחאפלות. אפילו לארוחת צהריים אני בקושי מצליחה לצאת אבל אני משתדלת לאכול בזמן צהריים כל יום ושכולם יחכו חצי שעה. בימי הולדת זה נהוג שבעל השמחה מביא עוגה. לפני חודש בערך לשליח אצלנו היה יום הולדת והוא הביא עוגות ממש טובות וחיסלנו אותם. אבל חוצמזה אנחנו עובדים מסביב לשעון ואין כל כך זמן לחאפלות.

המזכירה

New member
עם כיבודים...

אצלנו יש במשך כל היום אספקה בלתי נגמרת של עוגות, עוגיות ובורקסים במטבחים... אבל אחרי שעליתי כבר 3 קילו מהשטויות האלו, הפסקתי לחלוטין!!! וטוב שכך!!!

למעלה