חאלס להיכרויות!!!

anat*

New member
חאלס להיכרויות!!!

לא נמאס לכם להתעסק בשטויות האלו של השידוכים וההיכרויות למינהם? לא נמאס לכם להגיע לבליינד דייט ולמצא שם את אל פאצ`ינו(במקרה הטוב)כשהובטח לכם בכלל בראד פיט?? ובכן,לי נמאס מזה ואני מודיעה לכם רשמית שאני הולכת להיות רווקה כל ימי חיי עלי אדמות. תפסיקו להיות מה שהחברה רוצה שתהיו!!!-למצא בחור טוב ,להתחתן,להביא ילדים,להנחיל להם ערכים ולהסתלק מהעולם כאילו לא היה ולא נברא! תעשו כמוני תקדישו חייכם למטרה אחת בלבד-הגשמה עצמית! אתם מוזמנים להגיב על הדברים ה``קשים`` שאמרתי בפורום.

the M

New member
ובכן...

ענת יקירתי,הרשי לי לפתוח בהצהרה כי אני מסכים אתך ומבין לליבך,שכן גם אני מצאתי את עצמי מתוסכל ומוכה על ידי הנורמות העקשניות של החברה ה``מודרנית`` שבה אנו חיים. עם כך,חשוב לציין כי הצורך בזוגיות לאו דווקא נובע מהחברה המלחיצה שמסביבנו.זהו צורך בסיסי וקיומי כמעט לכל אדם ולכן אין אנחנו מספקים את החברה אלא את עצמנו ולא נראה לי שיש משהו רע בזה,נכון? :)

anat*

New member
תגובה ל-M

M היקר!!! העובדה שהגעת למסקנה שזוגיות הינה צורך בסיסי של האדם מוכיחה לי בעצם שדבריי אכן נכונים! מי קבע שזוגיות היא צורך בסיסי?!אם לא החברה בה אנו חיים! האם אין חיים בלי סקס??-יש ויש אני טוענת שנושא הסקס הוא כ``כ מתוקשר בימינו יותר ממה שהוא בפועל. ועובדה שיש אנשים שחיים בלי סקס וחיים טוב-כי הם מפרקים מתחים בצורה שונה! כל חיינו הפכו להיות סובבים סביב הסקס יומם וליל לא נמאס לכם הבנים להתחרות כל פעם מחדש על ליבה של בחורה צעירה ע``י הוכחות חוזרות ונשנות שהסקס איתכם יהיה אלוהי ושכדאי לה לנסות!

the M

New member
אני שמח שהעלית את הנושא

גם אני כמוך מאמין שנושא הסקס בחברה עבר מזמן את גבול הטעם הטוב וכרגע הינו במצב של תועבה.אין לי צל של ספק בכך, אך זה לא מה שטענתי בדברי. אני התכוונתי לצורך לזוגיות ללא דגש מסוים על סקס. עניין הסקס הוא כמובן חלק ממערכת יחסים אך הוא לא כולל את תוכנה המלא.

anat*

New member
עניין הסקס -החלק הארי בזוגיות!

M! אתה רוצה לומר שאם הסקס עם בת הזוג שלך יהיה מתחת לממוצע אתה תמשיך להיות איתה בקשר רציני רק בגלל הרגש?? ובכן אני סבורה שהתשובה היא לא ולכן,סקס הינו החלק הארי בכל מערכת יחסים. ואם הסקס לא טוב אז גם הזוגיות בקנטים-לא ניתן להפריד בין השניים וזה מה שחורה לי!

eytan30

New member
סקס הוא מוצר לואי

אומנם התשוקה לסקס מגיעה ישירות מהרצון הבסיסי להישרדות וכח החיים אך השימוש בו כבר מזמן הפך מכאני לחלוטין. אך שאלתי היא שוב מהיא אותה הגשמה עצמית שאת מעלה???

ofermargolin

New member
הכרויות

תעשי חיים ! מצד שלישי אפשר גם ביחד יש לי טלפון 035280541 וגם נייד 050528659 וגם אפשרי באינטרנט -

naor

New member
עוד פעם אני........והפעם יש לי עצה

תגידי ענת.....עד כדי כך נפגעת מהקשר האחרון שהיה לך? עד כדי כך את מחשבנת לגברים??? רוצה עצה? תשכחי את העבר! תסתכלי על העתיד! בתוך תקופת זמן קצרה תאמיני לי תשכחי הכל! אל תפסלי הכרות רצינית בגלל איזה עכבר שפגע בך...הוא לא שווה אז זה לא? לאט לאט את תיראי שהריקנות הפנימית שלך,שממנה את סובלת עכשיו,תעלם כלא היתה! את עוד תראי שבתוך תוכך את מאמינה באהבה ורוצה אהבה.....זה עניין של זמן. בהצלחה!

anat*

New member
ריקנות פנימית עלאק

נאור-על איזו ריקנות אתה מדבר?? העובדה שאין לי אהבה כרגע לא עושה אותי ריקה מתוכן... נהפוך הוא-אני מלאה בתכנים אחרים ,שכשיש לך אהבה אתה לא יכול להתפנות אליהם!!!

eytan30

New member
סבבה, רק מה הכוונה?

מעניין אותי לדעת מהיא אותה הגשמה עצמית שאת מדברת עליה מי מגשים את מה וכיצד? ממי ששם את מטרת חייו לידיעת עצמו.

anat*

New member
הגשמה עצמית -מהי!

הגשמה עצמית-כפי שאני רואה אותה היא היכולת לעשות ככל העולה על רוחך בלי ``לדפוק`` חשבון לאף אחד הן מבחינת סוג העבודה שתה בוחר לעשות הן מבחינת החברים שאיתם אתה בוחר להסתובב והן מבחינת הבילויים שאותם אתה מעדיף הקטע בהגשמה עצמית הוא שהכל נעשה מתוך בחירה שלך ללא כל התערבות חברתית של הסובבים וללא כל השפעה רק ככה אתה יכול לגלות מי אתה באמת ומה אתה רוצה מעצמך ומחייך!!!

anat*

New member
אופטימיות-לא חסרה לי!

לכל מען דבעי! אני מאוד אופטימית ואני לוקה לפעמים באופטימיות יתר אבל....לגבי הגברים איבדתי אופטימיות מזמן.... וזה לא בגלל שנכוויתי בעבר ,אלא בגלל שאני מפוכחת ורואה מה קורה לנשים סביבי....

עמית17

New member
וואלה צודקת.

למה כולם משקרים בקשר למראה? כי אנחנו ישראלים וזה בערך מה שהרוב יודע לעשות. מה לעשות, יש ויש.

עאכע

New member
תגובה לענת

לצערי את מדברת שטויות ומה תעשי שתהיי זקנה מי ייתן לך כתף תהיי בודדה וגלמודה סליחה מראש על הבוטות ירון47

ronenw22

New member
לענת

אני בדרך כלל פה כמעט מדי יום ולא משעמום אלא מענין למצוא משהו אחר. אני לא חושב שמישהו פועל כתוצאה מרצון לעשות סקס וגם אם כן אז אין הרבה כאלה. מה שבטוח זה שכולם פה רוצים לאהוב ויאהבו אותם, זה אינו צורך שהחברה מכתיבה ולהיפך! - זה צורך בסיסי שקיים אצל כולנו מרגע לידתנו, למשל את יכולה להסתכל על מחקרים שפורסמו על ילדים שלא אהבו אותם כשהם היו קטנים (ההורים כמובן) והם יצאו דפוקים לגמרי. אז אני מצד אחד מבין את התרעומת שלך בגלל שיצא לך לפגוש כמה מוטציות מפה, גם אני חוויתי את הדברים האלה, וגם אני חשבתי לפעמים למה לי הכאב ראש הזה; אבל אני יודע בוודאות שאולי היכן שהוא באינטרנט נמצאת המיוחדת שלי, וגם את צריכה לחשוב שאי שם נמצא הביישן החמוד והמדהים שלעולם לא תצטערי שפגשת... תהיי אופטימית, רונן.

למעלה