חאג' אמין מת!

Flashkes

New member
לא מדויק

אתאיזם זה שלא מאמינים בשום כח עליון. אבל הם כן מאמינים בזה.

HairyPoota

New member
מממ...ממש לא...

אני דיי חושב שאבא שלך עשה ברית מילה... עלה לתורה וכל מיני... חוצמיזה גם אם הוא ספציפית לא..אז הדורות שלפני ולפני כן...מה שואמר שהוא...יהודי... יש הגדרה ספיציפית ליהדות אני פשוט לא יודע מה היא... וכן...התורה התחילה שאברהם עשה ת'חרא הזה...אבל ברגע שהדביל חתם אז היהדות הפכה לדת רישמית...עם ספר תורה וכל זה..

HairyPoota

New member
זה לא קשור...

את יודעת מה....יש לך כבר תעודת זהות? לאמא שלך יש? תחפשי דת...יהיה רשום שם יהודיה....

תיקון:

היה לפני זמן לא רב סעיף "לאום" שהיה רשום בו את הדת. היום זה השתנה בעקבות מחאה (מוצדקת אגב). שעשיתי תעודת זהות קיבלתי מין כזה נייר עם חתימות וזה שמוכיח שאני יהודי! איזה מצחיק זה! אני יהודי כשר!

HairyPoota

New member
אין לי מושג!

וגם אין לי מושג על מה חפי מדבר...אבל..נו מילא... רגע!! אם חפי חתם על זה שהוא יהודי או משו כזה....אז הנה הוכחה לכך שכן יש הבדלה בין יהודי.... סעמק!!!!!!!!! לא יודע להסביר אותי!!! אני מותאם יש'ך בעיה?!?!

Flashkes

New member
חחחח ח'מוד

הבנתי למה התכוונת.. אני לא חתמתי על מסמך כזה אבל אז אני לא יהודונית? חחחח איזה מדינה מטומטמת, אתה צריך לחתום על מסמך כדי להוכיח שאתה מאמין במשהו...

R a a B

New member
זה בגלל שיהדות נהייתה כבר יותר מדת

היא נהייתה כבר חוקה מזדיינת

HairyPoota

New member
את לא חותמת כדי להגיד שאת מאמינה...

את חותמת כי זאת הדת שלך.... סעמק!!! אני ממש לא יודע לנסח אותי!!!!!

Flashkes

New member
אני יודעת

אבל א. גם זה די מטומטם ב. לא היה לזה שום פואנטה אם הייתי כותבת את זה ככה ג. דת= אמונה + מעשים או משהו כזה נדמה לי שלמדנו את זה בתנ"ך או משהו

אתה הולך מאחורי הדלפק והפקידה רואה

לך את הזין, אם הוא נימול אתה יהודי. אם לא אז לא. לפי אם האמא או הסבתא יהודיות כמדומני.

גלתו

New member
אמממ תיקון קל...

הוא גילה את אמריקה ב- 1492

גלתו

New member
אה נו בטח!

באותה שנה גם המציאו את הגלגל, לא? נו, ידעתי את זה!! אתם והקונספירציות שלכם...

למעלה