חאג' אמין מת!

גלתו

New member
תמונה זה בעייתי

אין לי ממש - מחשב, פירמוט, נמחק... שיער חום עם קצת בלונד, הרבה ציצים, משקפיים... זאת אני פחות או יותר...

גלתו

New member
חח

מכל הדברים שאני, לא ידעתי שמישהו יזהה אותי בתור "הרקדנית".
כן, אני רוקדת. מי אתה?

Fat Danken

New member
:)

תשמעי, אני נגן פסנתר מ-י'.. ההזדמנות היחידה שיש מצב שאני אראה אותך היא כשאנחנו עושים הופעות לכיתות נמוכות, ואז גם המגמת מחול שלכם עושה חזרות וגם המגמת מוסיקה שלי :] שם ראיתי אותך, ולכן בשבילי את רקדנית :] אה, שכחתי, אני גיורא. נעים מאוד :]

גלתו

New member
אההה הבנתיך

נעים מאוד
הבנתי לחלוטין, אנחנו הופענו אז באותו מופע? ישמצב שאתה חלק מאלה שעשו את Great Gig in the Sky? אם לא אז סורי, אני פשוט לא זוכרת מי היה שם במיוחד

Fat Danken

New member
אכן כן

great gig in the sky כל הכבוד על הזיכרון! את אחת מאלו שרקדו בסירטון ואז גם על הבמה. היה יפה מאוד :] אז כן, אני הפסנתרן שניגן בקטע

גלתו

New member
וואו

היה ביצוע מדהים, ובכלל זה שיר שנורא קרוב אליי אישית, היה באמת מדהים. חח הסירטון שלנו היה על הפנים, הריקוד אולי קצת פחות... תודה וכאלה

Fat Danken

New member
כן

כן, זה באמת שיר טוב מאוד :] וואי, אם את אוהבת שירים כאלה אז את באמת צריכה להיות אחלה של ילדה :] אין כמו הרוק הקלאסי.. הסירטון היה נחמד, אבל הריקוד באמת היה טוב מאוד. ואין בעד מה. תגידי גל, יש לך איסיקיו? :)

Fat Danken

New member
היי גונן

לא ידעת שכשאומרים שובב זה כמו להגיד גיורא?.. :] לא איחלתי לך בהצלחה בבגרות בהיסטוריה

DaSiLDhoRF

New member
מי חרמן קטן?

קוצי מוצי פוצי גיורא ואנעראף מישתהי יושבים על העץ K I S S I N G

אולי הוא רק רוצה שהם יהיו ידידים...

נו די אנחנו הורסים לו. איזה מין חבר אתה? תתבייש.

גל בין היתר...

והוא רוצה לקחת את החברות צעד אחד קדימה ואתה שם לו רגל.

Fat Danken

New member
וואוו

קודם כל הדס הוא חבר שלי, לפעמים קורה שהוא מתכחש אבל הוא חבר ודבר שני, לא רציתי לקחת שום דבר צעד אחד קדימה, אני בקושי מכיר את הילדה הנחמדה. זהו. ובכל מקרה, תודה חפי.

אוף אנחנו מרגישים ממש רע

שהרסנו לך..... (בסדר אנחנו יודעים שלא רצית אבל בקשה תן לנו את ההרגשה שהרסנו. זה יעשה לנו את היום)

למעלה