חאג' אמין מת!

Flashkes

New member
חאג' אמין מת!

פיניש! נגמר! אין יותר! עכשיו אני חושבת שהעלתי פה את הנקודות החשובות אז אין שום צורך לדבר על זה או להשוות כל מיני שטויות עם שאלות של איך היה. היה וטוב שנגמר. ד"א משהו יודע תוך כמה זמן יש תוצאות?

Flashkes

New member
ועל הפטיש של היטלר

ועל הגבר שרצח את חביבה. ועל השפעת המשבר החברתי הגדול בין השנים בשנת 1263 על מצב האמבטיות של המעמד הבורגני היהודי בברזיל

ימטומטמת לא היה יהודים בברזיל

ב-1263! קולומבוס גילה את אמריקה רק ב-1264!

Flashkes

New member
מה הקשר קולומבוס

זה ידע שהיהודים גילו את דרום אמריקה הרבה לפני שקולומבוס נולד אבל בגלל שהם יהודים אף אחד לא שם עליהם.

מה אלה השטויות האלה?

כולם יודעים שלפני קולומבוס היו באמריקה רק יפנים משבט יאקירמא.

Flashkes

New member
נו יא דביל

יפנים ממוצא יהודי לאן אתם חושבים שכל שבטי ישראל הלכו? נעלמו?? הם נסעו ליפן הקימו את שבט היאקירמא ומשם גילו את האמריקה. חשבתי שאתה דווקא תדע מידע כל כך ברור מאליו

Flashkes

New member
אתה אל תתחיל איתי

גם ככה מתוכנן עליך לינץ', אל תחמיר תמצב. אני יודעת טוב מאוד מי אלה היאקירמא.

HairyPoota

New member
אין כזה דבר...

את מתכוונת שבתנ"ך היה פיצול של השבטים וכל זה...אבל הם לא יהודים...הם מבני ישראל...אבל הם לא יהודים...היהדות התחילה כשרבי יהודה הנשיא חתם על המשנה בתקופת משנה ותלמוד! תראו מה אנחנו לומדים בלימודי א"י!! דווקא מעניין!

Flashkes

New member
וואלה.

אני גם יכולה להגיד לך שאנחנו עכשיו לא יהודים כי אנחנו לא מאמינים באלוהים, לא מקיימים מצוות יאדה יאדה יאדה, ושאמא שלנו גם לא יהודיה בדיוק מאותן סיבות= אנחנו גם לא יהודים. לפי החרדים היהדות התחילה מתקופת התלמוד והמשנה אולי, אני אומרת שיהדות התחילה מהרגע שאברהם האידיוט הזה הסכים להקריב את הבן שלו בשביל איזה תסביך סכיזופרני. זה תלוי לגמרי מה ההגדרה שלך ליהדות. אבל בוא לא נהייה פלצפנים : )

למעלה