זר פרחים

דונה M

New member
זר פרחים

הבוקר.... כל הקריינים ברדיו דיברו על יום האישה, על האם ובעיקר על הרעייה. ובצהרים... כל הגברים שבמשרד שלחו זרי פרחים ובונבונירות לנשים שבבית.... ובערב.... בכל טרמפיאדה שחלפתי על פנייה בדרך הביתה הוצבה תחנה לממכר פרחים ורכבים עצרו לידה ומתוכם יצאו גברים לרכוש פרחים.....איש, איש לזוגתו. ובאמת, באמת שאין סיבה לבכי כי עבורי כל יום הוא יום האישה וטוב לי בחיי וגם היתה בהם זוגיות וברור לי שתהיה אחרת.... אבל היום, דוקא היום....התחשק לי זר פרחים משלי.... ואולי איזו מילה מפנקת.... אמנם כבר מוצאי החג אך בכל זאת....
לחיי יום האישה הבינלאומי ובכלל - לחיי הימים כולם ! שלכם דונה M

t o t a l

New member
חייב לשאול. מי בדיוק בין לאומי?

האישה הזאת? או היום הזה? מה פרוש יום האיש הבינלאומית? ואת? עיזבי אותך מפרחים מותק, את שווה הרבה יותר מהצמחים הצבועים האלו שהבעל ההוא קנה לאישה ההיא. לא ככה?

eran561

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

המון פרחים אבל חשוב הרגש והאהבה

ד ו ל ה

New member
בעלה שלח לה פרחים היום...

היא עובדת איתי, כל המשרד התפעל מהזוגיות הנהדרת הזו מהבעל האוהב, המפרגן אבל היא היתה בלחץ נוראי את יודעת למה?? כי על הפתק לא צויין שם השולח והיא לא ידעה למי להתקשר להודות לבעלה או למאהב... עצוב כמה שזה אמיתי... פרחים...פחחחחחח...

ואני שואלת עצמי..מה רע בפרחים???

כל כך נחמד לקבל זר יפה,שהרי זה לא הפרחים זה היחס לא??? זה לא משנה אם זה פרחים, שוקולד,או כל דבר. התחושה היא בהחלט כייפית, עוטפת וגורמת לחיוך...לא?

לכי תדעי...

אולי זה במכוון...כמו בשיר של דיוויד ברוזה... בתשיעי בכל נובמבר... בלי ברכה, בלי שם או רמז שולח לה סיגליות וזר קשור בסרט..... ומה אם בעלה יודע.. היא מסתירה את מכתביה כן זה הוא שחושב עליה.. הוא האהוב בחלומותייה

destiny36

New member
ובערב...

תמיד אפשר לשכוח את הבוקר... לחיי המתנות שהחיים מעניקים לנו בדרך..להיות אישה או בדרך בכלל

למעלה