זר?נקבה?עזרה קטנה!

i love usa

New member
זר?נקבה?עזרה קטנה!

אוקי הקטע הוא כזה לפני קצת יותר משנה קניתי זוג תוכנים אחד זכר אחת נקבה הזכר הוא הכחול הנקבה היא ירוקה בזמן שהם היו ביחד הם כול הזמן התנשקו ישנו ביחד וכאלה עד עכשיו ברור?! יופי! בקיצור הזכר הוא זכר בדוק בדוק בדוק יש לו כחול כחול מעל המקור עכשיו אצל הנקבה זה קצת שונה בהתחלה זה היה ורוד אחרי כמה זמן זה הפך לסגלגל בכול זאת הם המשיכו להתנשק ולהתנהג כמו זוג. היום אבא שלי הפתיעה אותו הביא לי עוד זוג תוכים זכר טורקיז שוב אותו דבר כחול כחול מעל המקור הנקבה לבנה אצלה מין לבן ורוד מעל המקור בדוק נקבה. הכנסתי אותם ביחד לכלוב עם שתי התוכים השניים הכול בסדר הם מסתדרים אבל מה פתאום הנקבה שלי הירוקה התחילה לנקות את הלבנה לנשק אותה והיא מרחיקה את כול מי שמתקרב ללבנה הם שניהם מתנשקים וכול פעם שאחד הזכרים מתקרב ללבנה היא תוקפת והיא כול הזמן מרחיקה את הכחול שהוא בעיקרון בן הזוג שלה כבר יותר משנה אז מה לעזאזל קורה כאן??הנקבה שלי הפכה ללסבית פתאום?? או שפתאום היא הפכה לזכר??מישהו יכול לתת לי הסבר??

טאניוש

New member
כמה אפשרויות

קודם כל,בתוכונים לבנים נורא קשה לדעת מין-לזכר יכול להיות מקור בהיר כי שפוט חסר לו פיגמנט. אנחנו קנינו זוג תוכונים כזוג-זכר ונקבה,ככה הובטח לנו בחנות, ואם הזמן התברר שהלבן הוא לא לבן אלא לבנה... דבר שני-גם תוכונים מאותו מין יכולים להסתדר מעולה,זה שהם מתנשקים לא אומר דבר על המין שלהם (ככה התנהגו שתי התוכוניות שלנו). אגב אצל הנקבה שלנו (בטוח נקבה כי יש גוזלים
) גם מקור סגלגל,אבל לא כחול כזה כמו של זכר. לגבי הרחקה של הזכר אין לי מושג, אף פעם לא החזקתי שני זוגות באותו כלוב. עיקרונית ממה שקראתי לא אמורים להיות בעיות איתם כל עוד אין תאי הטלה ללא שום קשר במין.אם זה לא ככה אנחנו די בבעיה כי התכוונתי להשאיר את הגוזלים בכלוב אחד גדול... כמובן אין לי שמץ של מושג מה המין שלהם בשלב זה.

i love usa

New member
הבנתי ו-

יש שני תאי הטלה בכלוב והנקבה הירוקה שלי אפשר להגיד תוקפת את הזכר הכחול שבעיקרון הוא להיות בן הזוג שלה כבר יותר משנה עכשיו הנקבה הלבנה היא בערך בת 8 חודשים המוכרת אמרה והמקור שלה לבן ורוד איך אני יוכל לדעת בבירור עם היא זכר או נקבה?? והזכר הטורקיז אצלו זה גם כחול כחול והוא דיי שקט בכלוב לא מציק לאף אחד כרגע .

טאניוש

New member
יש לך תמונות?

למרות שאני לא בטוחה שיעזור לראות,אבל אולי מנוסים ממני כן יוכלו. בכל אופן,לא אמורה להיות בעיה אם יש יותר זכרים בכלוב מאשר נקבות, הבעיה היא כשיש יותר נקבות (מתחילות מריבות על תאי ההטלה).הייתי עוקבת על התפתחויות בכלוב. עוד שאלה.תא ההטלה היה לך בכלוב גם כשהיה בה רק זוג אחד? ולא היו ניסיונות להטיל?

i love usa

New member
היה

היה תא הטלה גם לפני שהבאתי את הזוג השני ולא היה לי גוזלים אף פעם . הבעיה בגלל שהם היו בכלוב יחסית קטן וגם אמור לי שעדיף לפחות עוד זוג כי הם מתרבים טוב יותר בלהקות, וכול הזמן היו הפרעות עכשיו הכלוב יותר גדול והכנסו עוד זוג. אני ינסה לצלם מחר

טאניוש

New member
תראה...יכול להיות שזה באמת זכר

לגבי זה שהם מתרבים טוב יותר בלהקות הדעות חלוקות. אצלי הם הטילו דוקא כשהפרדתי. הכלוב יחסית גדול אבל לא נוח (אנחנו מתכוונים להחליף אחרי שהגוזלים יצאו מהקן). אבל באמת אי אפשר לדעת,כל ציפור והאופי שלה...

למעלה