זר ומוזר

זר ומוזר

רוצה אותו זר
רוצה את זה מוזר
בלי לתכנן דבר
בלי לדעת מי האיש
רק לבוא ולהרגיש
שני זרים
לא ממש מכירים
נפגשים
עיניים פקוחות לרווחה
גוף ועוד גוף
בלי הקדמה
בלי הכנה
בלי רגש
רק הריגוש
יצר התאווה והתשוקה
שישתלטו על ההגיון וההבנה
הפנטזיה היא שלי
והוא כלי למימוש
אפשרי?
הכרחי?

רצוי

בדיוק כך.....

אתה היחיד

שעלית על "הבעיה"
אם אני מנצלת, איך הוא יהפוך את הקערה?
ובעצם למה זו בעיה? שנינו מנצלים

יש כאלה שלא יכולים לנצל לקחת להוביל

הם ינסו, אבל מהר מאוד יהפכו למנוצלים לקוחים ומובלים

giligil55

Member
חייבת להסכים איתך

אני בטוחה שהיא לא ...אבל הזר לא מכיר אותה כמונו ...

DREAMERES

New member
הזר...

הזר שיבוא כך פתאום... ויממש, יכיר אותה כמו שהיא באמת...
פנטזיה מדליקה

אני חייבת להגיב בגלל שתי השורות הראשונות.

רוצה אותו זר,רוצה את זה מוזר.

זה פשוט מזכיר לי משהו הזוי שקרה לי שלשום.
ירדתי לשפוך זבל,כולי סמרטטת מוזנחת,בלי איפור,שיער מזעזע וכו,ואיזה בחור עמד מעבר לכביש ולא הפסיק לנעוץ בי מבטים.המשכתי בשלי ואז הוא ניגש והתחיל שיחה,ככה הכי טבעי.
אני בחורה מאוד ביקורתית שזה מגיע למראה חיצוני של בחורים,אבל חייבת להגיד שהבחור נראה מיליון דולר.דומה לשחקן קולנוע ופשוט חמד של בחור.
קישקשנו לא מעט,כי הבחור די חופר,ואיך אומר זאת בעדינות...היה נראה לי שהוא על סמים כלשהם,כי הוא דיבר שטויות ודברים לא קשורים לפעמים.הוחמאתי מהתשומת לב ומהכנות שלו,אבל לא נתתי טלפון למרות שביקש.
הוא די לא יוצא לי מהראש,כנראה בגלל שהוא גרם לי להרגיש מיוחדת בכמה דקות האלה,וגם בגלל איך שהוא נראה וההתלהבות שלו ממני....
ובשורה התחתונה אני מתחרטת שלא נתתי טלפון (למרות שהיתי מעדיפה לעשות איתו דברים אחרים מלדבר חחח).
החשדנות שבי וזה הוא אדם זר לחלוטין,והזוי לא מעט,גרמו לי להיפרד ממנו יפה לשלום ,ולהשאיר לו רק את השם שלי,בשביל הפייסבוק (לא שמעתי ממנו שם)

יש פנטזיות שיכולות להתגשם...ואני עדיין מקווה לראות אותו שוב,אבל ם אם לא,זה יישאר זיכרון נעים.אולי צריך לא לצפות לכלום,ואז תבוא ההפתעה

AEOLIAH

New member
כייף לך

יש אנשים שזה קורה להם המון שמתחלילים איתם זרים וזה לא קשור למראה אני מכיר מלא בנים שמתחילים איתם בנים אחרים חופשים ברחוב וכאלה ואיתי לא.
:(

האמת שזה מצחיק,

דווקא כשאני מתוקתקת ויכולה בקלות לסובב ראשים לא מתחילים איתי אבל כשאני יורדת לשפוך זבל,וכולי מוזנחת,נוחת עליי חתיך מהחלומות?? בטח אלוהים צחק מלמעלה ;)
תגידו,עשיתי טעות כשלא נתתי את הטלפון שלי?

למעלה