זר בלילה

dana40

New member
זר בלילה

הי, אני לא יצירתית כמו הכותבים/ות כאן אבל אתמול הגשמתי פנטזיה. הקשיבו: יש לי חבר כבר שנתיים ואני ישנה אצלו כל ערב. יש לומר שלא בגדתי בו מינית כל התקופה. אתמול נשארתי לבדי בביתי ונהניתי משידורי הטלויזיה, שמחתי לבלות לילה אחד לבדי. בזמן הפירסומות צלצלתי לאיזה טלפון צ'ט שנשאר לי משכבר הימים. ושוחחתי עם גבר לשם שיחה בלבד. מתברר שנפגשנו לפני שנים במסיבה. יש לומר שגילי הוא 40 והוא בן 29. זכרתי אותו מהמסיבה הוא לא זכר אותי מכיוון שדיברתי איתו בשם בדוי ולא הייתי מוכנה לגלות את שמי האמיתי. בקיצור, הוא נשמע אמין, חמוד והרגשתי שאני עורגת לסקס איתו למרות שלא זכרתי איך הוא נראה ולמרות שאני טיפוס זהיר ולא מכניסה לביתי גברים לא מוכרים, הזמנתי אותו בחשש לביתי. מה אומר זו הייתה חוויה- הגשמת פנטזיה . כשנכנס בדלת ראיתי בחור צעיר חמוד מאד והוא מצא חן בעיני מייד. ללא מילים התפשטנו ונכנסנו למיטה. החלטתי שהפעם מפנקים אותי עד כלות והפעם אני לא מוכרחה לעשות שום דבר מלבד להתפנק. הוא התחיל במסאז' עם שמן שהיה מונח ליד המיטה. חימם את כל שרירי הגוף שלי, הגיע למחוזות שלא הרגשתי בהם חום כבר שנתיים, לבסוף חדר בעדינות. גמרתי.נהניתי עד כלות ולא רציתי שילך, לבסוף התלבש והלך. פנטזיה- שכבתי עם גבר זר במיטתי נהניתי כמו שזמן רב לא נהניתי ואין לי מספר טלפון שלו. אז נראה שזו הייתה חוויה יוצאת דופן בשבילי. בבוקר התקשר החבר האישי שלי ואמר שאוהב אותי ומתגעגע- הייתה לי צביטה קטנה בלב אך היא עברה מייד. ומאז אני חושבת על הזר ההוא שהטריף אותי כל הזמן.

bugbuster

New member
../images/Emo142.gifשלום לך דנה

וברוכה הבאה, ואנא אל תעצרי בך בנושא היצירתיות.

למעלה