זר בגן עדן.........

שקדי

New member
זר בגן עדן.........

כך אני קורא ביני לביני לתמונה זאת שמישהו פעם צילם אותי ואת ביתי הקטנה ומי מזהה את המקום?????????

mמוש

New member
עין חרוד? עין הנציב? סתם יורה ניחוש

תגיד אתה בטוח שזה לא הגושרים?

שקדי

New member
אולי תמונה זאת.......

שצולמה כמה עשרות מטר משם תעזור..............

אורניהו

New member
אולי הדבר הטוב ביותר שיש,,,הפורלים.

לא מזמן טיילתי בצפון,נכנסתי לדן וקניתי כ-10 דגי פורל הביתה,המוכרת במקום ארזה לי אותם בקלקר כזה,עם מילוי של פתיתי קרח,וככה זה היה בפריזר במקרר.לפני כחודש[אתם זוכרים שהזמנתי אתכם לפיקניק בכרמל]זהו..אז הכנתי את הדגים האלה,פשוט;כל דג עטפתי בנייר כסף,עם חתיכת פלח לימון בפנים,שום תבלינים,שום כלום.עטוף בנייר הכסף,ומונח על הגריל פחמים עד שנעשיתי רעב,והורדתי מהאש,נו נו נו איזה חגיגה,איזה טעים, משהו משהו,אם לאכול דג,אז רק ככה!יין הזכרתי? ופיתות וחומוס...בלי זה אני לא יכול...אשתי קוראת לי לאכול,איזה מזל.

בתיאבון אורני../images/Emo3.gif

נחמד מאד לשבת במסעדה, מעל המים הזורמים. להזמין פורלים בגריל. משהו !

אורניהו

New member
ואם הזקרנו אותו...את קיבוץ הגושרים

אז ביום שלמחרת החתונה שלנו,נסענו לקיבוץ הגושרים לירח הדבש.כל החברים שלי אז נסעו לנתניה למלון,או לאילת,אני נסעתי לכאן,אשתי התייאשה כבר אז.ואני אמרתי לה שאני חיפשתי מקום שקט.יצאנו בבוקר מהבית[שיכון זוגות צעירים בנשר-מדרון,ככה קראו למקום]אוטובוס עד צ´ק פוסט,ומכאן עוד אוטובוס לצפון.הגענו לבית ההארחה שהיה אז בתחילתו,קיבלנו את הביתן,שהיה סמוך לנחלון קטן שזרם שם,ממש ליד הביתן.נו,והתחלנו בירח הדבש.בבוקר מוקדם יצאתי לבד עם חוטי דייג שהבאתי איתי,בצק הכנתי מהכיבוד שהיה בחדר,ונעלמתי לאשתי עד הערב,וכשחזרתי עם הדגים,קיבלתי מנה.וככה זה עד היום,ותמיד חוזר הביתה...[ביום ההוא בחדשות,הפלנו לסורים עשרה מיגים]. עברו שנים רבות,זכרתי את המקום,ואהבתי.ובתאריך של עשרים וחמש שנות נישואין הזמנתי את אותו הביתן לסוף שבוע.אשתי כמובן לא ידעה מכלום,הפתעה גמורה.נסענו כאילו לטייל ביום ששי,הכנתי תיק עם כל מה שחשבתי שצריך,ביגוד וכד´,ונסענו כאילו לכל היום,נו..והגענו לכאן,והיה נחמד להזכר,ולהיות פה,לדוג כבר לא הלכתי הפעם.והשלל האמיתי היה בחדר!

טרה10

New member
הפילו ששה ואומרים היום שזו הסיבה

לבלגן..של ששת הימים..אבל הרי הרבה אבות להצלחה..!

אורניהו

New member
סח´נה[גן השלושה]עין עמל,עין אל אסי.

בחורף נהדר להיות כאן,אתה ממש לבד,טמפ´ המים 28 מעלות כל השנה. הקטע המצולם נמצא ליד החלק התחתון של הנחל,לכיוון ניר דוד,והגשר צינורות.

שמעתי המלצה מרפול,

לרבוץ ב´חמת-גדר´ במים, כאשר בחוץ, משתולל גשם. תנסו. לפחות, דבר אחד, שאני מסכים איתו.

magy

New member
לא רק נאה דורש, גם נאה מקיים

פגשנו אותו שם , מדדה במים.....בדרך הגולמנית שלו. מעל המים רבצו אדים מרב חום, בחוץ ירד גשם...... והוא היה שם....הילדים היו קטנים והתפעלו כשראו אותו במרחק יריקה מאיתנו.

magy

New member
מזכיר לי משהו מוכר

צמוד לכנרת.......לא רחוק מצמח......... בין דגניה לכנרת........

magy

New member
אני קוראת לזה, שפך הירדן...

המקום שהצליינים מגיעים אליו כדי לטבול.....

למעלה