זרת חלשה

זרת חלשה

נתקלתי בבעיה קשה מאוד מאוד הזרת שלי חלשה מאוד! האצבעות האחרות מנגנות בסדר אבל בקטעים מהירים הזרת דופקת לי הכל למישהו יש שיטה לחיזוק אצבעות?

yair24

Member
תיזהר...

אל תנסה את מה שבאך (אם אני לא טועה זה היה הוא) ניסה הוא בנה מכשיר לחיזוק האצבעות משהו עם משקולות וכל מיני דברים ואז נהרסו לו האצבעות ולא יכל יותר לנגן או שאולי זה היה בטהובן? אני כבר לא זוכר יאיר

אל תדאג

הכוונה שלי זה להריץ איזה משהו על הצוואר של הגיטרה שיחזק את האצבעות למישהו יש איזשהו תרגיל?

Wyld stallyn

New member
פשוט תנגן

דברים שיש בהם שימוש נרחב בזרת... עד שתצליח אותם טוב... זה לא משהו תוך יומיים 3...

טוב...המודם התנתק לפני ששלחתי את הת

התושבה. אז בקיצור... תתאמן על אקורדים שצריכים 4 אצבעות (4 איצבועים בשפה המקצועית) בעיקר ברה וחצי ברה (למשל Cm7) לפחות שעה ביום. תעבוד גם הרבה על לגטו בנקישה (שהנקישה מתבצעת עם הזרת כמובן) ואם תעבוד ככה שעה ביום תוך חודש כבר האצבע תהיה יותר חזקה (הרבה יותר)

mocko

New member
נסה את ה Guitar Grip

נדמה לי שככה קוראים לזה ואולי עוד מביאים לחנויות בארץ . זה אמור לחזק את כל האצבעות , אפילו שהיעילות היא לא ברורה כל כך ( חלק מהללים ואחרים משמיצים ) . אני די אהבתי בזמנו , ואפשר להתאמן עם זה תמיד ובכל סיטואציה . חוץ מזה צריך ( כרגיל ) להתאמן המון : כרומטים , סולמות בשלושה וארבעה תווים למיתר וכך הלאה . יש איזושהי נקודה קסומה כזו בנגינה שגם הזרת נכנסת לעניינים . אתה כבר תרגיש כשזה יקרה

למעלה