זרקתי רון ויצא - "ג'רה"....

זרקתי רון ויצא - "ג'רה"....

שאלתי האם אחי וגיסתי יתגרשו ? מספר הרון: 12 שם: Jera משמעות: עונה, שנה, או קציר צליל פונטי: J היכרות:זוהי השלמה של מחזור, עונה, שנה, מייצג את השינויים והרוטציה הדינמית של המחזוריות. זוהי ההשלמה הפורה של מחזור, או הניגודיות הנצחית של הפכים, המספקים שלם. הוא מתעורר בעונה טובה או בקציר, וקשור לפוריות. ג'רה הוא ה - communion wine - התוצר של צירוף כוחות מנוגדים, שמוליד חיים. סופות יבואו וילכו, אבל השמש תמיד שם, והחיים באופן כללי הם די טובים. תהינו מהם כל זמן שאתם יכולים. מה זה אומר לגבי הקשר ביניהם ??? אשמח לכל תשובה שתינתן.... דפנה רזיאל

הי אהלן

אוהבת את גישתך ואת הרצון ללמוד יפה
ככה ג'רה רון שבארצות הנורדיות מדבר על ראשית האביב הנביטה מתחת לשלג.. אני אוהבת אותו הוא רון של התחדשות וצמיחה רק יש לשים לב! לא למהר תהליכים אם תשברי את השלג הנבטים שנהנים מהגנה וחות ומיים יחשפו לקור הלילה וימותו בקיצור לא גירושים אבל מצב עדין שצריך הבשלה אולי בהמך גירושים כעת.. נביטה (לפעמים משבר הוא טריגר לצמיחה לא כך..?!)

תודה לך - עפ"י מה שנראה לי...

אחרי כל הניסיונות שלהם ... ושיחות עם פסיכולוגית על קשר זוגי... והמון ניסיונות... אני הפעם סקפטית ממך... אבל - ניתן לזמן להבשיל כמו שאמרת... תודה לך, דפנה רזיאל

למעלה